Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινεί για την απώλεια της φίλης της, Εύας Μπουντούρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρίνονται από μια κλωστή" τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μια ειδική αναφορά θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μέσα από τον αέρα του Happy Day το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. Αφορμή στάθηκε το φευγιό της Εύας Μπουντούρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες ήμουν και γω σε μια άλλη διάθεση μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε ότι η αδελφή της έχασε την μάχη για την ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι και στο ραδιόφωνο μέσα από το ραδιόφωνο, η Εύα Μπουντούρη που είναι η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα έτσι, για ένα δυο λεπτά, να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ γιατί αυτό το κορίτσι ήταν πάντα ένα πολύ λαμπερό και φωτεινό πλάσμα».

«Εμείς μεγαλώσαμε μαζί, εκείνη στην Κυψέλη και εγώ στα Άνω Πατήσια, έχουμε κάνει πάρα πολύ παρέα ως παιδιά. Με την αδελφή της, την Αλεξάνδρα περισσότερο ενώ ήταν και αυτή που μας πάντρεψε στον γάμο μας από την δική μου πλευρά. Αυτή ήταν η αδελφή της. Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο, προληπτικά να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν αφορούν τον πολύ κόσμο» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.

«Το σίγουρο είναι πως τώρα είναι ένας άγγελος στον ουρανό και κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρίνονται από μια κλωστή».