Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και στον Χάρη Χρονόπουλο, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο άγχος που εξακολουθεί να έχει έπειτα από 30 χρόνια στην τηλεόραση, στους νέους συνεργάτες της εκπομπής, αλλά και στην απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, την οποία, όπως παραδέχτηκε, δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Κάνω 30 χρόνια τηλεόραση και το άγχος παραμένει», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, ενώ για τα νέα πρόσωπα της εκπομπής της πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένη με τους νέους συνεργάτες. Είναι υπέροχοι όλοι τους. Ενσωματώθηκαν πάρα πολύ γρήγορα. Πιστεύω πάρα πολύ στους νέους ανθρώπους. Θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο φρεσκάρισμα και ανανέωση για μια εκπομπή να φιλοξενεί κάθε φορά νέο αίμα».
Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» υπάρχει φέτος και μία φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη Ναταλία Γερμανού να εξηγεί ότι ήταν κοινή επιθυμία της ίδιας και της Μαίρης Σφυράκη να βρίσκεται εκεί.
«Θέλαμε να τον έχουμε εδώ μαζί μας και διάλεξα αυτή τη φωτογραφία, την καλοκαιρινή του, την ωραία, την κρητική, που αποτυπώνει και την κρητική του ψυχούλα και θα είναι μαζί μας», είπε.
Όταν ο Χάρης Χρονόπουλος αναφέρθηκε στη στενοχώρια και στον θυμό που έχει εκφράσει για την απώλειά του, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα, Χάρη. Και δεν ξέρω και αν θα το χωνέψω. Γιατί κυρίως για την αδικία του πράγματος. Για την αδικία, για το ξαφνικό, για το απότομο, για το άδικο. Είμαι πάρα πολύ λυπημένη για τον χαμό του. Πάρα πολύ».
Η παρουσιάστρια και στιχουργός μίλησε στη συνέχεια για τον τρόπο με τον οποίο η απώλεια επηρεάζει τη γραφή της.
«Για μένα ο πόνος του χωρισμού και της απώλειας είναι πάντα κάτι το οποίο με εμπνέει. Το να φεύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή σου, είτε βίαια και απότομα και να τον χάνεις, όπως χάσαμε τον Γιώργο, όπως έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας, όπως έχασα έναν ακόμα φίλο μου, τον Λορέντζο, στις 15 Ιουλίου. Η απώλεια είναι κάτι που το αποτυπώνω πολύ συχνά στο χαρτί. Μπορεί να μην είναι πάντα ερωτικό, μπορεί να είναι η απώλεια ενός ανθρώπου. Πιο εύκολα γράφω τραγούδια λυπητερά παρά χαρούμενα. Δεν είμαι πολύ καλή στα χαρούμενα τραγούδια», εξομολογήθηκε.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε σε ποιον θα έδινε ένα καινούργιο τραγούδι της, απάντησε: «Νομίζω η πρώτη μου σκέψη η Άννα θα είναι πάντα, οπότε στον Καρβέλα θα το στείλω».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ