Η σπόντα της Σπυροπούλου για τις αποχωρήσεις!

Το σχόλιο της Σπυροπούλου σε ανύποπτη στιγμή του πρωινού...

Με το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή «Θα μελαγχολήσω» επέστρεψε λίγο μετά το πρώτο διάλειμμα της εκπομπής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μάλιστα με ένα μήνυμα με… δύο ερμηνείες για τους τηλεθεατές.

«Εγώ θέλω να πω κάτι, ότι ο μόνος λόγος πραγματικά για να μελαγχολείτε είναι η απώλεια, τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα τα αντιμετωπίζουμε στη ζωή. Για αυτό να χαίρεστε και να περνάτε όμορφα.»

Να θυμίσουμε πως σήμερα είναι η κηδεία του Τόλη Σχοινά, ο οποίος έφυγε από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Πέμπτη και βύθισε το πένθος την οικογένεια του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή.

Αλλά και πως την εβδομάδα που πέρασε οι απανωτές αποχωρήσεις από την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», έφεραν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κέντρο της προσοχής, αλλά και του σχολιασμού, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι συνεργάτες της είπαν «αντίο» σπάζοντας ίσως κάθε ρεκόρ αποχωρήσεων. Χθες μάλιστα, η παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter απευθύνθηκε στους τηλεθεατές ζητώντας τη βοήθεια τους για τη σημερινή εκπομπή.

Δείτε τι είπε σήμερα στην εκπομπή: