Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ζητάει βοήθεια από τον κόσμο!

Δείτε το μήνυμα της στους τηλεθεατές!

Μετά την αρχική αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από το «Σπίτι μου σπιτάκι μου», μια σειρά από ξαφνικές αποχωρήσεις ακολούθησαν για την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Νίκος Παρτσώλης, Ελευθερία Κεφαλά, Ευτύχης Γρυφάκης και Άρης Λιαπάτης αποχώρησαν σε χρόνο ρεκόρ από το πρωινό.

Το «θρίλερ» των αποχωρήσεων δεν έχει περάσει ασχολίαστο και από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά στο Πρωινό, αλλά και τη Μαρία Μπακοδήμου να πετάει σπόντα για την παρουσιάστρια.

Δεδομένων των εξελίξεων, αλλά και των χαμηλών πτήσεων στην τηλεθέαση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζητάει τώρα τη στήριξη του κόσμου για αύριο, μέσα από μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter…

«Είμαι σίγουρη.. Εσείς θα μου δώσετε τη δύναμη και θα περάσουμε αύριο παρεούλα το Σάββατο μας με κέφι, αγάπη και χαρά» γράφει η παρουασιάστρια, η οποία μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη είχε μιλήσει στην εκπομπή της για αυτό και μένει να δούμε πως θα σχολιάσει τη σειρά ανθρώπων που εγκατέλειψαν την εκπομπή.

Για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μιλήσει μάλιστα και μέσα από το «Σπίτι μου σπιτάκι μου»