Ξέσπασε ο Λιάγκας για Σπυροπούλου: «Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθεια στον κόσμο…»

«Είναι μία εκπομπή που επί της ουσίας δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει να τη συζητάμε»

Η αναφορά στην τελευταία αποχώρηση, μετά από μία σειρά αποχωρήσεων που έχουν ξεκινήσει στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου» πυροδότησε το κλίμα στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά:

«Μια στιγμή γιατί εγώ θα τρελαθώ με την ιστορία αυτή. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι μία εκπομπή που δεν πάει καλά στα νούμερα, να είμαστε ξεκάθαροι. Άρα λοιπόν είναι μία εκπομπή που επί της ουσίας δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει να τη συζητάμε. Κι όμως κάθε μέρα εδώ μου τσαμπουνάτε ένα θέμα κάτι γίνεται με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Για ποιο λόγο; Πείτε μου για ποιο λόγο! Γιατί δεν ασχοληθηκαν με μια άλλη εκπομπή που δεν πάει καλά στα νούμερα. Εάν δεν έχετε αποδείξεις ότι κάποιος φεύγει για κάποιο λόγο, και εμάς πέρυσι, φύγαν δύο άτομα από την εκπομπή, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή;» είπε ο παρουσιαστής αρχικά αναφερόμενος στη συχνότητα με την οποία ασχολούνται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ στη συνέχεια μίλησε ακόμα πιο ξεκάθαρα…

«Θεωρώ άτοπο να ασχολούμαστε με ένα πρόσωπο που προσπαθεί φέτος να γίνει παρουσιάστρια. Ακόμα δεν είναι. Προσπαθεί. Φέτος έχει δικιά της εκπομπή. Μέχρι στιγμής προσπαθεί. Η κοπέλα κάνει μια προσπάθεια. Ο κόσμος θα κρίνει αν θα γίνει η δε θα γίνει. Εγώ προτιμώ να πειτε «μου αρέσει σα παρουσιάστρια, δε μου αρέσει σαν παρουσιάστρια», αλλά κάθε μέρα έφυγε κάποιος από την εκπομπή και να υπαινισσόμαστε ότι φταίει η Σπυροπούλου, γιατί δε το λέμε και ευθέως. Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθεια στον κόσμο και άμα ξέρω κάτι το λέω. Υπαινισόμαστε όλοι ότι φταίει η Σπυροπούλου. Αν δεν μπορούμε να το αποδείξουμε μην το υπαινιχθούμε τότε.»

Δείτε όσα έγιναν:
//www.youtube.com/embed/3rrFCqiBTP8