Η Σίσσυ Χρηστίδου «πάγωσε» την Τίνα Μεσσαροπούλου για τον Γιάννη Στάνκογλου: «Σε ρεπορτάζ της εκπομπής σας είχε υπονοηθεί το όνομά μου»

Τίνα Σίσσυ

"Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, βγήκε ένα πρωτοσέλιδο για μένα".

Την Τίνα Μεσσαροπούλου υποδέχθηκε το πρωινό της Κυριακής (11/2) η Σίσσυ Χρηστίδου. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά μετά το ρεπορτάζ που είχε βγει μέσα από το Happy Day και τη γνωστή τηλεκριτικό και στο οποίο φωτογραφιζόταν η παρουσιάστρια του MEGA ως η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άφησε την… ευκαιρία να πάει χαμένη και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη μεγάλη παρεξήγηση, που έφτασε μέχρι το σημείο οι δύο εμπλεκόμενοι να βγουν και να διαψεύσουν την είδηση δημόσια, ενώ κινητοποιήθηκε και η νομική πλευρά του γνωστού ηθοποιού.

«Θα υποδεχτούμε μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης, που θα ομολογήσω ότι με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα τώρα που το θυμάμαι… Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου υποδεχόμενη τη γνωστή τηλεκριτικό.

Λίγα λεπτά αργότερα η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» επέστρεψε στο θέμα λέγοντας: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου. Η αλήθεια, βέβαια, δεν ειπώθηκε το όνομά μου. Σκέψου όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα: μα δεν είπαν κάτι. Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα».

«Δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση θα βγάζουμε ρεπορτάζ. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όνομα δεν ειπώθηκε ποτέ αλλά είπα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται», ήταν η απάντηση της Τίνας Μεσσαροπούλου στη Σίσσυ Χρηστίδου και η κουβέντα προχώρησε σε άλλα θέματα.