Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στον Αλέξη Κούγια – «Δεν μίλησα ποτέ για αυτό, είπε ότι θα με μηνύσει»

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε τι ειπώθηκε στην εκπομπή της, μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Έντονα αντέδρασε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη συνομιλία που είχε νωρίτερα το πρωί με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Συγκεκριμένα ο ποινικολόγος ισχυρίστηκε πως η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο ίδιος παραδέχθηκε τα ποινικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει: «Πριν από λίγο έκανα την τιμή στην κυρία Χρηστίδου να δεχτώ να μιλήσουμε για φωτογραφίες και μηνύματα από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του κύριου Λιγνάδη… Τη συνομιλία την έκανα χωρίς να βλέπω την οθόνη της τηλεόρασης και πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι μόλις τελείωσε η συνομιλία μας η κ. Χρηστίδου ισχυρίστηκε ψευδώς ότι εγώ δήθεν παραδέχθηκα πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται»

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή τη θέση της, προβάλλοντας τόσα ειπώθηκαν στην εκπομπή: «Ο κ. Λιγνάδης κατηγορείται για βιασμούς και σε κανένα σημείο δεν έχω πει πως παραδεχθήκατε πως τους έχει διαπράξει… Δεν μίλησα εγώ ποτέ και δεν είμαι σε θέση να κρίνω. Θα γίνει ένα δικαστήριο. Αυτό που υπογράμμισα είναι ότι ενώ κάθε φορά μας έλεγε πως μιλάμε για ενήλικους, εννοείται πως μιλάμε για παιδιά από 15 χρονών και πάνω. Είπε ότι θα με μηνύσει. Επειδή του μεταφέρθηκε και δεν το είδε, του προτείνω να δει το απόσπασμα… Συγγνώμη για την ταραχή μου και τη ροή. Όχι από τον κύριο Κούγια»