Η Σία αποχώρησε από το Bachelor αλλά «δίνει» την νικήτρια

Bachelor

"Έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές" ανέφερε η Σία!

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, η Σία που αποχώρησε από το Bachelor μια ανάσα πριν το φινάλε και εξέπληξε το τηλεοπτικό κοινό. Η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμπειρία και τα συναισθήματα που ανέπτυξε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Επίσης, έκανε τη δική της πρόβλεψη για τη νικήτρια του Bachelor.

Πιο συγκεκριμένα, η Σία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω περίεργα γιατί δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ. Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη, πέρασα πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού ήταν παραμυθένια. Κάτι που νομίζω ότι θα ήθελαν οι περισσότερες κοπέλες να ζήσουν».

«Από αυτές που έχουν μείνει, η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Νικόλ. Δηλαδή έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές» πρόσθεσε η όμορφη Σία από το Bachelor. «Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά στη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον με την Βίβιαν θα καταλήξει στο τέλος, αλλά θέλω, αφού δεν κατάφερα να είμαι εγώ αυτή που θα κατακτήσει την καρδιά του, να είναι έστω η Νικολέτα που είναι πολύ καλό παιδί. Αλλά δεν ξέρω γιατί ο Παναγιώης είναι και απρόβλεπτος».

Αναμένουμε να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη για τη νικήτρια του Bachelor…