Η Ναταλία Γερμανού για Δούκα και Μπεκατώρου: «Θα ακούσουμε κι άλλα, δυστυχώς»

Ναταλία Γερμανού

Δείτε όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για Σοφία Μπεκατώρου και Ζέτα Δούκα.

Καλεσμένη στο “Καλό μεσημεράκι” ήταν σήμερα η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά και στη συζήτηση μπήκε και όλο αυτό που έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τη Σοφία Μπεκατώρου, αλλά και οι αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Ζέτα Δούκα κατέρρευσε: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλότσησε στο θέατρο»

«Όχι, εγώ ευτυχώς δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Αλλά αισθάνομαι ακριβώς αυτό που λες κι εσύ, σαν να δόθηκε ένα σύνθημα και άνοιξαν τα στόματα. Ήταν και πολύ συγκινητική η Ζέτα σήμερα, συγκλονιστική θα έλεγα. Και βλέπω και μια παρότρυνση από μέρους της Σοφίας Μπεκατώρου και τα Ζέτας Δούκα, ότι μιλήστε. Δηλαδή, ακούω αυτό το ρήμα στην προστακτική, μιλήστε, μιλήστε μιλήστε… Και θεωρώ ότι θα ακούσουμε κι άλλα, δυστυχώς. Το δυστυχώς επειδή συνέβησαν, ευτυχώς που θα φανερωθούν», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Το θέμα είναι να νιώσει η γυναίκα ότι δεν είναι μόνη. Δηλαδή, όσο περισσότερες αποφασίσουν να μιλήσουν και να δημοσιοποιήσουν την όποια τραγωδία, βία, κακοποίηση έχουν υποστεί, τόσο περισσότερο θάρρος θα πάρουν και οι υπόλοιπες. Πλέον γίνεται πολύ μεγάλο ανακάτεμα, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ειδικά αυτά τα τελευταία δύο χρόνια που μας εξανάγκασαν να μείνουμε μέσα και επειδή δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στο… εξωτερικό, ταξιδεύουμε στο… εσωτερικό», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.