Η Μιμή Ντενίση αιφνιδίασε τον Ζαχαράτο την ώρα που την «έθαβε» στις κάμερες!

Η κω...τούμπα της χρονιάς! Αγαπήθηκαν ξαφνικά, αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν μπροστά στον φακό!

Κορυφαία ήταν η χθεσινοβραδινή συνάντηση του Τάκη Ζαχαράτου και της Μιμής Ντενίση και απίστευτη η εξέλιξή της. Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται σε κόντρα μεταξύ τους μετά από τη σάτιρα που είχε κάνει ο Τάκης στην Μιμή και τον γάμο της με τον Σωτήρη Πολύζο με αποτέλεσμα να μην έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους ούτε μισή κουβέντα. Όλα αυτά μέχρι χθες…

«Είναι εδώ η Μιμή; Δεν την πρόσεξα! Αν είναι εδώ πρέπει να πάω να της πω να γραφτώ στη σχολή για να μου δείξει πώς από το βόλι στη Λασκαρίνα πέφτεις κάτω και δεν χαλάει το μαλλί και θέλω να μου μάθει πώς να παίζω από το τρένο καλύτερα. Δεν έχουμε φτάσει στις αγωγές, αλλά ο καθένας είναι όσο χιούμορ έχει…», δήλωνε στις κάμερες ο Τάκης Ζαχαράτος, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Μιμή Ντενίση.

«Πίσω μου σ' έχω… Συναντιόμαστε τώρα μετά από πολύ καιρό αλλά κάνει ότι δεν μ' ακούει τώρα. Ξέρεις, είναι το …ποζάρω αλλά έχω και το αυτί εδώ…», συνέχισε ο ηθοποιός.

Η Μιμή Ντενίση πλησίασε και τότε έγινε η απόλυτη ανατροπή! «Πάντα αγαπιόμαστε. Εγώ τον αγαπώ. Ποτέ δεν τα χαλάσαμε. Να έρθεις στη σχολή να κάνεις μάθημα στα παιδιά. Θα έρθω να τον δω στο θέατρο», είπε η ηθοποιός και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα!!!

//www.youtube.com/embed/mMSY_rPre4w

Δείτε ακόμα:

Λαζόπουλος – Ντενίση: Συναντήθηκαν στο θέατρο! Δείτε τι είπαν!