Λαζόπουλος – Ντενίση: Συναντήθηκαν στο θέατρο! Δείτε τι είπαν!

Συνάντηση κορυφής! Λιάγκας: «Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης η Μιμή σκεφτόταν τι θα πει. Του την είπε κανονικότατα»!

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τα Μούτρα», συνέβη η …μοιραία συνάντηση. Οι δύο «ορκισμένοι εχθροί», Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη! Οι δημοσιογράφοι, όπως ήταν αναμενόμενο, τους περίμεναν στη γωνία…

«Είδαμε και την κ. Ντενίση στο θέατρο…», είπαν στον Λάκη Λαζόπουλο κι εκείνος απάντησε: «Όλοι την είδαμε. Ήρθα να δω την παράσταση ξέρετε». Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν και η απορία ήταν αν θα την χαιρετούσε στην περίπτωση που έπεφταν πρόσωπο με πρόσωπο. «Βεβαίως θα την χαιρετούσα», απάντησε ο Λάκης.

Τις ίδιες ερωτήσεις δέχτηκε και η Μιμή Ντενίση. Η απάντησή της όμως ήταν λίγο διαφορετική: «Καταρχήν, όταν πάμε στο θέατρο δε σχολιάζουμε τους θεατές, σχολιάζουμε τους ηθοποιούς, άρα γιατί να σχολιάσω έναν θεατή; Δεν έχω λόγο»… Όσο για τον αν τον χαιρετούσε: «Κι εγώ θα τον χαιρετούσα, όλους τους χαιρετώ». 

Χαμός ακολούθησε στο πάνελ του Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει χαρακτηριστικά: «Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, η Μιμή σκεφτόταν τι θα πει. Του την είπε κανονικότατα! Είπε ότι δεν είναι ηθοποιός και είναι θεατής. Το είπε αλληγορικά».

//www.youtube.com/embed/S7HN1RTBccw