Η Μελίνα Κυριακοπούλου καταγγέλλει τα ανυπόστατα δημοσιεύματα: «Είναι ψέμα, με βλάπτει ως επαγγελματία ηθοποιό»

Μελίνα Κυριακοπούλου

"Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου", εξομολογείται η τηλεοπτική Φρίντα για το "Παρά Πέντε".

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μιλά η Μελίνα Κυριακοπούλου. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε ευρέως από το κοινό για τον ρόλο της ως Φρίντα στη σειρά «Στο Παρά Πέντε», αναφέρεται στην περίοδο που παιζόταν η σειρά αλλά και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν.

«Η πρόταση μου έγινε από τον Γιώργο Καπουτζίδη, με κάλεσε σε δοκιμαστικό, είχαμε κάποιες σκηνές με τον Αργύρη Αγγέλου και τα πήγαμε καλά. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου και έπρεπε να στηρίξω τον πατέρα μας», θυμάται η Μελίνα Κυριακοπούλου.

«Σε αντίθεση με τη Φρίντα, εγώ έχω άλλα 6 αδέλφια», τονίζει η ηθοποιός στον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά.

«Έπεσαν στην αντίληψή μου δημοσιεύματα που αναπαράγονται στο ίντερνετ ότι εγώ πλέον δεν είμαι ηθοποιός και ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με το τραγούδι. Αυτό είναι ψέμα, με βλάπτει ως επαγγελματία ηθοποιό και σε καμία περίπτωση δεν έχω αποποιηθεί την ιδιότητά μου ως ηθοποιός», καταγγέλλει σε άλλο σημείο η Μελίνα Κυριακοπούλου.

«Τι να πρωτοθυμηθώ από τα παρασκήνια του Παρά Πέντε; Αυτό που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι το επεισόδιο που η Φρίντα στέλνει ανθοδέσμες στον εαυτό της. Το τι έγινε αφού ολοκληρώθηκε η σκηνή, το τι γέλια ρίξαμε…», αναφέρει σε άλλο σημείο η Μελίνα Κυριακοπούλου.