Η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνει» για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Ήταν πολύ άκομψο, ειδικά από ανθρώπους που έχουν παιδιά»

Κατερίνα Καινούργιου

"Ακόμα και να ισχύει, που δεν ισχύει γιατί το διέψευσε, ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές ξεχειλώθηκε, δεν μου άρεσε, γιατί υπάρχουν παιδιά", λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκονται από τη Δευτέρα στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας, καθώς υπάρχει μία έντονη φημολογία πως είναι ζευγάρι. Ο ηθοποιός το διαψεύδφει κατηγορηματικά. Στην Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου ασχολήθηκε με το θέμα και τοποθετήθηκε πολύ συγκεκριμένα, «καρφώνοντας» από τα λεγόμενά της την Φαίη Σκορδά -αν και δεν ανέφερε το όνομά της- για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Φαίη Σκορδά για Γιάννη Στάνκογλου: «Δεν είμαι εγώ»

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε τα εξής: «Εγώ επειδή είδα και το ρεπορτάζ της Τίνας στο Happy Day, ήταν πολύ προσεκτικό. Η Τίνα και τα παιδιά είπαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, χωρίς να φωτογραφίσουν, είπαν για μία σχέση κλπ. Μέχρι εκεί. Μετά, από διάφορες εκπομπές έγινε μια αναπαραγωγή, την οποία προσωπικά -μάλιστα κάποιοι έλεγαν δεν είμαι εγώ, είναι εκείνος- που δεν το περίμενα. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν παιδιά, που τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Και ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χωρισμένοι και έχουν παιδάκια. Ακόμα και να ισχύει, που δεν ισχύει γιατί το διέψευσε, ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές ξεχειλώθηκε, δεν μου άρεσε, γιατί υπάρχουν παιδιά.

Το να αρχίσεις να φωτογραφίζεις ξεκάθαρα. Είδα σε εκπομπές να λένε, έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιαστές, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία.. Ήταν πολύ άκομψο».