Η καυστική απάντηση του Χαλκιά στις αρνητικές κριτικές για το Κάτω Παρτάλι

Δείτε τι είπε στο ΜΙΛΑ και την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο δημοφιλής ηθοποιός καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή ΜΙΛΑ και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για την επιτυχία της σειράς και απάντησε με καυστικό τρόπο σε όσους κακοπροαίρετα κρινουν τη σειρά ενώ αυτή σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης:

«Πραγματικά χωρίς να θέλω να απαξιώσω κανενός το επάγγελμα. Ο καθένας βγάζει το ψωμί του από κάπου, στο βαθμό που αυτό είναι ιερό, είναι ιερό, στο βαθμό που ξεπερνάει τα όρια παύει να είναι επάγγελμα και γίνεται κάτι άλλο.

Η κριτική υποτίθεται ότι πρέπει να ασκείται, προφανώς κατά την άποψή μου, καλοπροαίρετα για να καταφέρει να πείσει αυτούς που δέχονται την κριτική να καλυτερεύσουν τους εαυτούς τους. Αν είναι κακόπιστη η κριτική δεν ωφελεί κανέναν. Πρωτίστως αυτόν που τη δέχεται και που κατά δεύτερο λόγο, από πείσμα δε θα καταφέρει να διορθώσει τον εαυτό του ποτέ από τέτοιου είδους κριτικές. Άρα λοιπόν δεν ωφελείς.

Αν λοιπόν γράφεις κακόπιστα, καλύτερα να μη γράφεις. Ύστερα για να χριστείς κριτής μιας πολύ συγκεκριμένης τέχνης, που είναι η υποκριτική τέχνη, θα πρέπει να έχεις φάει πολλά ψωμιά πάνω σε αυτό τον τομέα για να κρίνεις την τέχνη του ηθοποιού.

Να κρίνεις γενικότερα μια σειρά, αν είναι καλή παραγωγή, αν είναι κακή παραγωγή, καλοφωτισμένη, κακοφωτισμένη, καλογραμμένη, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Αλλά οτιδήποτε κι αν ειναι, όταν υπάρχει ένας παράγοντας που δεν μπορείς να αγνοήσεις με τίποτα και αυτός ο παραγοντας είναι ο κόσμος που δέχτηκε αυτή τη δουλειά και τη σκέπασε με την αγάπη του σε βαθμό κακουργήματος, μου λες εσύ τώρα ότι δεν σου αρέσει;

Για να κάνεις τι; Άρα λοιπόν όταν αυτό το λες πάνω σε ένα 65%, το λες για αν γίνεις γνωστός!»

Δείτε την απάντησή του στο ΜΙΛΑ: