Η εξομολόγηση της ηθοποιού Ε. Κωνσταντινίδου στην Τατιάνα: «Μετά από 9 αποτυχημένες εξωσωματικές έκανα μωρό με άντρα που δεν είχα σ

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της την μονάκριβη κορούλα της έκανε στην Τατιάνα και την εκπομπή “Μίλα” η ηθοποιός Ελένη Κωνσταντινίδου.

 Μετά από 9 εξωσωματικές που έκανε και τις έντονες προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, η ηθοποιός κατάφερε να φέρει στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα, μετά το διαζύγιό της με τον σύζυγό της και τη βοήθεια δωρητή σπέρματος.

“Αφού παντρεύτηκα έχασα τη μια σάλπιγγά μου και ήταν πολύ δύσκολο να μείνω έγκυος. Είχα συλλάβει σε μια εξωσωματική και παλινδρόμησε, μετά συνέλαβα φυσιολογικά και παλινδρόμησε ξανά. Μετά χώρισα με τον σύζυγό μου, με τον οποίο έχω ακόμη καλές σχέσεις και αποφάσισα να κάνω μόνη μου ένα παιδί. Έτσι, ζήτησα από έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα καλά και δεν είχα κάποια σχέση να γίνει δωρητής σπέρματος”, είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε πως παρόλο που είχε χωρίσει, όταν αποφάσισε να κάνει μόνη της μωρό ζήτησε πρώτα από όλα στον πρώην σύζυγό της να γίνει δότης, αλλά εκείνος δεν δέχτηκε. Έτσι στράφηκε για βοήθεια σε έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε καλά. “Δεν πήγα σε τράπεζα σπέρματος γιατί δεν ήθελα το παιδί μου να είναι αγνώστου πατρός. Ήθελα να δεχτεί αγάπη από τον πατέρα της, όπως γίνεται τώρα με αυτόν τον άνθρωπο που είναι εκεί όταν τον χρειάζεται το μωρό”.

Τώρα, η Ελένη Κωνσταντινίδου κρατά στην αγκαλιά της την μπέμπα της και όλες οι δυσκολίες που πέρασε μοιάζουν με έναν κακό όνειρο για εκείνη!

Δείτε όσα είπε


Διαβάστε ακόμα

Θ. Απέργη στο Μίλα: Τα παιδικά χρόνια στην Τήνο, η μάχη της ζυγαριάς και η Eurovision!

Η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της εξομολογείται στην Τατιάνα!

Ε. Παπαβασιλείου στο Μίλα: Το Dancing, η επίσκεψη της Ν. Γερμανού στο live και το σχόλιό της για την Κ. Σπυροπούλου!

Όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε Πάολα!

Γ. Τσαγκαράκης: Διαψεύδει ότι προσέλαβε τον αστυνομικό για να παρακολουθήσει τη γυναίκα του!

Αφέθηκε ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης Γ. Τσαγκαράκης. Κατηγορείται ότι είχε προσλάβει αστυνομικό να παρακολουθεί τη γυναίκα του.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Με την βοήθεια του ομίλου Υγεία βρήκαν δουλειά τα αδέλφια που γνωρίσαμε στο ΜΙΛΑ και έτρωγαν στα συσσίτια

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Δ. Καμπόλη στην Τατιάνα:“Έχασα μητέρα και περιουσία από φωτιά στο σπίτι μας”

O Gangnam Style χορός της Τατιάνας με τον Τρύφωνα Σαμαρά!