Γ. Τσαγκαράκης: Διαψεύδει ότι προσέλαβε τον αστυνομικό για να παρακολουθήσει τη γυναίκα του!

Τη δική του απάντηση αναφορικά με τις κατηγορίες που τον θέλουν να προσέλαβε αστυνομικό για να παρακολουθεί την γυναίκα του έδωσε ο γνωστός κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης.

 Την ίδια στιγμή, με ανακοίνωσή που γνωστοποιήθηκε στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, ο δικηγόρος του ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο κ. Τσαγκαράκης δεν παρακολουθούσε, αλλά προσπαθούσε να προστατεύσει την σύζυγό του.

Μιλώντας, αρχικά, στην συνεργάτιδά του Νανά Παλαιτσάκη και το blog της “mylady” ο γνωστός επιχειρηματίας αρνείται κατηγορηματικά πως προσέλαβε αστυνομικό για να παρακολουθεί τη σύζυγό του, την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν υποπτεύτηκε για εξωσυζυγική σχέση

“Θέλω να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την οποιαδήποτε υπόνοια για τέτοιου είδους συμπεριφορά εκ μέρους της συζύγου μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά ποια είναι η σύζυγός μου, όπως επίσης γνωρίζω και τον χαρακτήρα της. Αφορμή τέτοια δεν έχει δοθεί ποτέ εκ μέρους της στην εικοσαετή συμβίωσή μας, μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα αυτά να είναι ψευδή και ανυπόστατα. Με δεδομένο όμως ένα ατυχές γεγονός, θέλω να ενημερώσω το κοινό, για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονότα τα οποία γνωρίζει η αστυνομία και με ανάγκασαν να επιχειρήσω με κάθε τρόπο να προστατεύσω τα πρόσωπα της οικογενείας μου, την περιουσία μου και τους συνεργάτες μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως : “Μια ατυχής συγκυρία και ένα συμπτωματικό γεγονός με οδήγησαν στην Ευελπίδων” και δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί τρία χτυπήματα με αποτέλεσμα να φοβάται και να προσπαθεί να προστατεύσει με κάθε τρόπο την οικογένειά τους και τους συνεργάτες του: “Μέσα σε διάστημα λιγότερο τους ενός μηνός, έχουμε δεχθεί τρία χτυπήματα, αναφέρομαι τόσο σε διάρρηξη και κλοπή που συνέβη στο σπίτι μας, όσο και σε επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικές φθορές στην ιδιοκτησία μας”.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, όπως είδαμε στην εκπομπή «Μίλα» με επίσημη ανακοίνωση ο δικηγόρος του κ. Τσαγκαράκη αναφέρθηκε στο περιστατικό μιλώντας για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί ο πελάτης του και οι οποίες τον οδήγησαν στο να αναζητήσει την προστασία και τη φύλαξη των συνεργατών, αλλά και της οικογένειάς του.

Δείτε το video από την εκπομπή της Τατιάνας:

Διαβάστε ακόμα

Αφέθηκε ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης Γ. Τσαγκαράκης. Κατηγορείται ότι είχε προσλάβει αστυνομικό να παρακολουθεί τη γυναίκα του.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Με την βοήθεια του ομίλου Υγεία βρήκαν δουλειά τα αδέλφια που γνωρίσαμε στο ΜΙΛΑ και έτρωγαν στα συσσίτια

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Δ. Καμπόλη στην Τατιάνα:“Έχασα μητέρα και περιουσία από φωτιά στο σπίτι μας”

O Gangnam Style χορός της Τατιάνας με τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι βίασε και έκαψε τη Zωή στο MΙΛΑ.

Τατιάνα Στεφανίδου: Μου ταιριάζει η ενημέρωση

Η Demy απαντάει στις ερωτήσεις της Τατιάνας!