Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει μήνυμα σε Μαραντίνη – Χρηστίδου: «Σας το λέω αυτό με πολλή αγάπη»

Ελένη Μενεγάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε σήμερα στην εκπομπή της τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης και την απάντηση που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω του δικηγόρου της.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, έστειλε το δικό της μήνυμα στο πρώην ζευγάρι.

«Είναι από τα θέματα που δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μια απάντηση. Μίλησα μαζί της, μάλλον θα έλεγα ότι η Σίσσυ μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα.

Αν ένα πράγμα απ’ όλα αυτά που σήμερα θα έχουν συζητηθεί είναι ότι με πολλή αγάπη, ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή το να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο με τον οποίο δημιούργησε οικογένεια και παιδιά…», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μια ρήξη μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε. Δυστυχώς πλέον υπάρχει το διαδίκτυο και όλα μένουν μέσα. Με πολλή αγάπη, ότι θέλετε να κάνετε, κάντε το μακριά από τα ΜΜΕ».