Η Έλενα Γκρέκου υπερασπίζεται τον Βαλάντη: «Δεν νομίζω ότι είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος που είναι σε αυτή την κατάσταση, παχύσαρκος…»

Τις προηγούμενες μέρες τα σχόλια του έκαναν το γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών...

Η πρώην σύντροφος του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου, πήρε θέση για τα σχόλια του σχετικά με τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά.
«Του αρέσουν οι κομψοί άνθρωποι. Είναι καλαίσθητος. Εγώ δεν το βρίσκω λάθος αυτό. Και εγώ όταν έμεινα έγκυος είχα πάρει 9 κιλά. Δεν το έκανα για τον Βαλάντη, αλλά γιατί είμαι και εγώ αυτής της άποψης. Μου αρέσει να είναι κομψός ο άλλος, μου αρέσει να είναι αδύνατος. Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι παχύσαρκοι άνθρωποι. Και η μητέρα μου που έχει κάποια κιλά, όλη την ώρα της φωνάζω ότι πρέπει να χάσει κιλά. Δεν μου αρέσει το πάχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω τους ανθρώπους ή δεν κάνω παρέα με κάποιον που είναι παχύς. Δεν νομίζω ότι είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος που είναι σε αυτή την κατάσταση, που είναι παχύσαρκος. Σίγουρα όταν περάσει ένας υπερβολικά παχύσαρκος άνθρωπος στο δρόμο θα γυρίσουμε να τον κοιτάξουμε και όχι με ευχαρίστηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον κάνουμε παρέα, ή σε ενοχλεί σαν άνθρωπος» δήλωσε η Έλενα Γκρέκου.