Το τερμάτισε ο Βαλάντης! «Είπα την Γαλάνη παχύσαρκη αλλά μαθαίνω ότι κάνει δίαιτα»!

«Αν πάρει η γυναίκα μου 20 - 25 κιλά θα της πως "αν δεν τα χάσεις δεν θα είμαστε καλά". Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή, ίσως είναι και χειρότερο»!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ο Βαλάντης έφτασε στο …τέρμα με τα σχόλια του για τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής δήλωσε τα εξής:

«Η Ναταλία Γερμανού χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έλεγε ότι αν η γυναίκα μου πάρει κιλά θα τη χώριζα. Το άφησε αδιευκρίνιστο. Διευκρίνισα ότι αν η γυναίκα είναι άρρωστη και πάρει κιλά, αν είναι έγκυος και πάρει κιλά… Μέχρι 12 κιλά είναι το φυσιολογικό, αν πάρει 40 λίγο ξεφεύγεις. Αυτά μετά δεν μαζεύονται. Είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο άνθρωπος που ερωτεύομαι κομψο, ξαφνικά να γίνει κάτι άλλο. Μου αρέσει ο άνθρωπος να είναι αδύνατος, το θεωρώ υγεία.

Και για την Δήμητρα Γαλάνη θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, την ανέφερα ως παχύσαρκη, βέβαια δεν αμφισβήτησα ποτέ την καλλιτεχνική της αξία, αλλά μαθαίνω τώρα από κοινούς γνωστούς ότι προσπαθεί να κάνει δίαιτα. Δεν το έχει βάλει κάτω και προσπαθεί, δεν επαναπαύεται.

Αν πάρει η γυναίκα μου 20 – 25 κιλά θα της πως «αν δεν τα χάσεις δεν θα είμαστε καλά». Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή, ίσως είναι και χειρότερο».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πρωινό», με την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Ηλιάκη να αντιδρούν έντονα: