Η δήλωση Ρόκκου μετά τη συνάντηση με Λιάγκα και το σχόλιο του παρουσιαστή

Λιάγκας: «Ξεφτιλίζεται και ο ίδιος. Βγαίνει και λέει δεν είναι καλός παρουσιαστής ο Λιάγκας και βγαίνει τώρα και λέει είναι και γαμ... τους παρουσιαστές»!

Μετά τη μεγάλη κόντρα τους που παρακολουθήσαμε μέσα από δηλώσεις και σχόλια και από τις δύο πλευρές, έφτασε η ώρα που ο Στέλιος Ρόκκος συνάντησε τον Γιώργο Λιάγκα στον ημιτελικό του The Voice. Τι έγινε όταν είδε ο ένας τον άλλον και τι είπαν για τη συνάντησή τους αυτή;

«Στα μάτια του και στα μάτια μου είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα. Έχει γίνει μια παρεξήγηση που θα λυθεί ελπίζω γιατί είναι κρίμα να είμαστε έτσι. Ξέρει τη μισή αλήθεια για κάποια πράγματα. Πρέπει, πριν βγάζουμε αποφάσεις και μιλάμε να ξέρουμε και του άλλου την πλευρά και όχι τη μισή αλήθεια.», δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με τη σειρά του, είπε τα εξής: «Υπήρχε απόλυτος σεβασμός, είδαμε ο ένας τον άλλον, δεν μπορώ να σας πω ότι πετάξαμε από τη χαρά μας. Εμένα δεν με πείραξε η αντίδρασή του η πρώτη. Με πείραξε, αντρίκια να σας πω, όταν βγήκε και είπε «εγώ έχω κάνει καριέρα εξαιτίας του». Αυτό είναι αστείο να το λέει, ντροπή. Από εκεί και πέρα, επειδή είναι αρσενικό ο Ρόκκος, δεν του κρατάω ούτε κακία ούτε τίποτα. Θεωρώ ότι ήταν άτοπο αυτό που είπε. Ας βρει δήλωσή μου που να έχω αμφισβητήσει την καλλιτεχνική του αξία, ποτέ! Ξεφτιλίζεται και ο ίδιος. Βγαίνει και λέει δεν είναι καλός παρουσιαστής ο Λιάγκας και βγαίνει τώρα και λέει είναι και γαμώ τους παρουσιστές. Λες πράγματα στα νεύρα σου που μετά μετανιώνεις».

//www.youtube.com/embed/gfcyhisDSIc

Διαβάστε ακόμα:

Το καρφί του Ρόκκου για τους πρωινούς: «Μερικά άτομα έχουν πολύ μεγάλη δύναμη»

Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Αυτό μου έκανε ο Ρόκκος στο μαγαζί»

Χαμός στο «Πρωινό»! Ο Λιάγκας απαντάει στον Στέλιο Ρόκκο που τον αποκάλεσε «αχάριστο και αόρατο»!