Χαμός στο «Πρωινό»! Ο Λιάγκας απαντάει στον Στέλιο Ρόκκο που τον αποκάλεσε «αχάριστο και αόρατο»!

"Δεν θέλω να πω την αλήθεια"!

Ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και μίλησε για τον Νότη Σφακιανάκη και την Δέσποινα Βανδή, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και για τον Γιώργο Λιάγκα. Η ερώτηση πάντως στην οποία απάντησε, ήταν λίγο…φουσκωμένη, αφού έκανε λόγο για τσακωμό του Ρόκκου με την Θεοδωρίδου, -σύμφωνα πάντα με όσα είχε πει ο Λιάγκας.

Συγκεκριμένα:

«Πως είναι έτσι ; Ο άνθρωπος έδειξε τον παραγματικό του χαρακτήρα και εγώ τον δικό μου, λέει ο τραγουδιστής στην Τζώρτζια Συρίχα και συνεχίζει «Ο Γιώργος -έτσι τον λένε(;!)- βγήκε και είπε διάφορα. Ότι εγώ το παίζω πρώτο όνομα, ότι έχω χαθεί, ότι ο Ρέμος με ανέβασε κατηγορία. Για ποιόν μιλάει ; Για κανένα παιδάκι που έχει έναν δίσκο ; Εγώ είχα ήδη 10 χρόνια πριν καν ο Μαλέλης τον βάλει να λέει δελτίο!

Για ποιόν μιλάει ; Είχα πάει 3 φορές πέρυσι στν εκπομπή του, με παρακαλούσε γιατί ανέβαζα τα νούμερα και έβαζαν τον Νέζο , που είναι φίλος μου, να με παίρνει τηλέφωνο. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκε ; Αν ερχόταν στο μαγαζί και με έβλεπε και δεν του άρεσα, θα το σεβόμουνα. Ένας άνθρωπος, όμως, που δεν έχει έρθει να με ακούσει, που μου έχει πάρει τρεις συνεντεύξεις, που του έχω μιλήσει για τόσα πράγματα στην καριέρα μου…

Δεν το σεβάστηκε αυτό ; Έχει τα @ρχίδι@ αυτός να κάνει το ίδιο ;


Αν τον έβλεπες τι θα του έλεγες;

Δεν τον βλέπω μπροστά μου, είναι αόρατος, άυλος…Είναι αχάριστος, μεγάλη αχαριστία αυτό που έκανε. Δεν είναι δικά του λόγια αυτά, είναι αλλουνού! Και αυτό είναι που με νευριάζει. Αυτές οι ίντριγκες και οι κιτρινισμοί τρέφουν κάποιους, με αυτά ζουν… Αυτό που έκανε ο Λιάγκας ήταν απόλυτα «κίτρινο» και αυτό που έκανε η Φαίη – δεν ξέρω αν το έκανε προσποιητά- απόλυτα αρσενικό, παντελονάτο, με αρχίδια. Και την εκτίμησα βαθιά, όταν είπε στον άντρα της και στη Σάσα Σταμάτη «τα προσωπικά σας δεν θα τα βγάλετε στη εκπομπή». Τους έδωσε κανονικά γιατί ήξερε ποιά είναι η αλήθεια…»

Ο παρουσιαστής άρχισε να εξηγεί τι είχε πει και να απαντάει στον τραγουδιστή, τον οποίο διέψευσε σε αυτό που δήλωσε ότι δεν έχει πάει να τον δει στο μαγαζί. Παράλληλα, αποκάλυψε και τι εννοούσε ο Ρόκκος όταν έλεγε πως ο Λιάγκας μιλάει χρησιμοποιώντας λόγια άλλων.

Δείτε το βίντεο!

Περισσότερα latest news »