Η απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη για τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και το σχόλιο Μικρούτσικου

«Δεν μπορεί να είναι πειστικός όσο καλός τραγουδιστής και να είναι».

Το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, θα ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς στη συναυλία «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης», που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στη Νέα Σμύρνη. Η showbiz ανάστατη και πάλι…

Με τις πρώτες αντιδράσεις να έχουν ξεκινήσει από χθες, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε γι’ αυτή του τη συνεργασία: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας τραγουδιστής που αγαπάει η νεολαία. Θα φέρει τη νεολαία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και θα τους μάθει τον Θεοδωράκη και το έργο »Άξιον Εστί»».

«Καλή επιτυχία!», ευχήθηκε(;) ο Θάνος Μικρούτσικος στον Σάκη Ρουβά και μετά από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σχολίασε: «Θεωρώ ότι η μουσική δεν είναι μία και ενιαία με καλά και κακά πράγματα. Θεωρώ ότι είναι διαφορετικά πράγματα. Ο Ρουβάς είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης ενός χώρου που δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας χώρο, επομένως, δεν μπορεί να είναι πειστικός όσο καλός τραγουδιστής και να είναι. Αν όμως μας διαψεύσει, καλώς να ορίσει».

Η Μαίρη Λίντα από την πλευρά της, ήταν σαφής: «Αν μπορεί να το πει, γιατί όχι. Ο Σάκης Ρουβάς για μένα είναι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και μπορεί να πει κάθε τραγούδι πιστεύω».

https://www.youtube.com/embed/FxgsiOuNvIk