Η απάντηση της Χαραλαμπίδου στις δηλώσεις Πολυχρονίου για το χωρισμό τους

«Αν δεν χωρίζαμε τότε, μπορεί να μην χωρίζαμε ποτέ»

Την δική της απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Πολυχρονίου σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly! έδωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, μιλώντας για τον χωρισμό τους από τη δική της οπτική.

«Ο Γιώργος είναι ένα μεγάλο μωρό. Όταν έχεις ζήσει πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς ξαφνικά να τον διαγράψεις. Η μητέρα μου τον Γιώργο τον αγαπούσε πάρα πολύ. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όσον αφορά στο θέμα του γάμου, επειδή νομίζω ότι κάτι είπε ο Γιώργος ότι «η μητέρα της μας τα έφτιαξε και μας τα χάλασε». Αυτό δεν ισχύει, επειδή είχαμε μια μεγάλη διαφορά με το Γιώργο ηλικιακά, η μητέρα μου ήταν λίγο επιφυλακτική όσον αφορά σε αυτόν τον γάμο. Βέβαια εγώ της είπα τον θέλω, τον γουστάρω, θα τον πάρω. Μου λέει αφού τον θέλεις θα τον πάρεις. Όσον αφορά στον χωρισμό, υπήρξαν κάποια θέματα, φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά που είπε ο Γιώργος. Η μητέρα μου όταν ένιωσε ότι η κόρη της ποια δεν ήταν καλά, πήρε θέση ότι «άμα δεν είσαι καλά, φύγε». Δεν μου είπε ποτέ χώρισε. Έκανε αυτό που θεωρώ πρέπει να κάνουν όλες οι μητέρες του κόσμου, οι οποίες είναι δίπλα στα παιδιά τους και τα στηρίζουν. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα και είμαι σίγουρος πως και ο Πολυχρονίου θα έκανε το ίδιο για την Ντέμυ. Από την άλλη θεωρώ ότι αν δεν χωρίζαμε τότε όντως μπορεί και να μην χωρίζαμε ποτέ. Αλλά υπήρχαν κάποια θέματα που αν δε χωρίζαμε μπορεί να καταλήγαμε να μην είμαστε και καλά. Οπότε καλύτερα που έγινε όμως έγινε γιατί είμαστε καλά και λέμε τόσο καλά λόγια ο ένας για τον άλλον και δεν εκθέτουμε ο ένας τον άλλον και αγαπιόμαστε.»


 
Εκτός από την σχέση της με τον Γιώργο Πολυχρονίου, αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή «συλλογή» από παπούτσια που έχει…
«Κυριολεκτικά, δεν είναι εκατοντάδες, είναι χιλιάδες. Τα έχω σε διάφορα σπίτια, δεν τα έχω στο σπίτι μου μένω τώρα. Είναι γύρω στα πέντε χιλιάδες. Στο παρελθόν γινόντουσαν και πάρα πολλές δουλειές στις οποίες έκλεινα κάποια συμφωνία και έλεγα παιδιά δεν θέλω χρήματα, θα πάρω παπούτσια.»