Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό το τηλεοπτικό άδειασμα του Σάββα δεν μου άρεσε καθόλου»

Γκουντάρας Μενεγάκη

"Η Ελένη έκανε τέτοιες παρεμβάσεις μόνο όταν ήθελε να "κλειδώσει" έναν συνεργάτη για την επόμενη χρονιά. Εμένα αυτό που είδα μου... κλώτσησε", σχολιάζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με την αιχμηρή ατάκα της Ελένης Μενεγάκη προς τον Σάββα Πούμπουρα ασχολήθηκε η παρέα του Super Κατερίνα. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που έχει συνεργαστεί επί χρόνια στενά στο παρελθόν με την παρουσιάστρια, έκανε το δικό του σχόλιο για το αμήχανο σκηνικό στον αέρα του MEGA.

«Μου κάνει εντύπωση αυτή η ατάκα που ακούσαμε, γιατί η Ελένη δεν το συνηθίζει αυτό, δεν το ‘χει ξανακάνει ποτέ. Ειδικά για έναν συνεργάτη που είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Αυτό το τηλεοπτικό… άδειασμα εμένα δεν μου άρεσε καθόλου», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Είναι μία παρουσιάστρια που δεν κάνει τέτοιου είδους χιούμορ γενικώς», παρατηρεί από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τέτοιου είδους χιούμορ θα έκανε με έναν συνεργάτη που θα έμενε, όχι με έναν συνεργάτη που αποχωρεί από την Ελένη Μενεγάκη και απ’ ό,τι ξέρουμε δεν έχει βρει ακόμη την επόμενη δουλειά του», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την πρώην συνεργάτιδά του.

«Η ατάκα στον αέρα «αφήστε την κάμερα επάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια», στα δικά μου αυτιά μόνο σαν αστείο δεν ακούγεται. Η Ελένη έκανε τέτοιες παρεμβάσεις μόνο όταν ήθελε να «κλειδώσει» έναν συνεργάτη για την επόμενη χρονιά. Θεμιτό και λογικό. Εμένα αυτό που είδα μου… κλώτσησε», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Μενεγάκη.