Ελένη Μενεγάκη για Σάββα Πούμπουρα: «Αφήστε την κάμερα πάνω του, την ζητάει τρία χρόνια»

Ελένη Μενεγάκη

Όταν η Ελένη Μενεγάκη άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά με την ατάκα για τον Σάββα Πούμπουρα...

Με ανεβασμένη διάθεση ήρθε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την εκπομπή της στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, την ίδια διάθεση ακολούθησε με χορευτικό και ο συνεργάτης της, Σάββας Πούμπουρας για να σχολιάσει λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Μουτσινάς την μεταξύ τους στιχομυθία.

Ειδικότερα, μέσα από την Χρυσή Τηλεόραση στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε μιλώντας απευθείας στην κάμερα τα εξής. «Πάμε στον Σάββα που κουνιέται αργά αλλά δίνει ρυθμό. Δώσε, Σάββα μου! Έτσι, μείνετε στον Σάββα. Αφήστε την κάμερα πάνω του, την ζητάει τρία χρόνια».

«Αυτά μας κάνεις και δεν θα φύγουμε από δω ποτέ» αναφώνησε, λίγο αργότερα, ο Σάββας Πούμπουρας με τον Νίκο Μουτσινά να μοιάζει απορημένος από όσα ακούει στον αέρα της εκπομπής του.

«Ωραίος πάντως ο Σάββας, έχει μια ασταμάτητη κίνηση. Τελικά όμως χθες είπε «δεν θα μείνω από δουλειά ποτέ», κου κου, καμία εκμαίευση και σήμερα η Ελένη… ωραία του το είπε. Δως την κάμερα, τρία χρόνια. Ωραίο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς δίνοντας επιπλέον τροφή στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που τις τελευταίες εβδομάδες θέλει τον Σάββα Πούμπουρα να μη συνεχίζει την ερχόμενη σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.