Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

«Είμαι αμείλικτος σε αυτό...»

Κουβέντα για τα δημοσιεύματα που γράφονται για εκείνους χωρίς να έχου βάση έκαναν στο «The 2night show» Γρηγόρης Αρναούτογλου και Μάρκος Σεφερλής και ο παρουσιαστής βρήκε ευκαιρία να απαντήσει και ο ίδιος όχι μόνο για την εκπομπή του, αλλά και σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή.

«Εμένα λέγαν το καλοκαίρι ότι έπαθα εγκεφαλικό στο Δελφινάριο επειδή έβλεπα τα άδεια καθίσματα. Και ήταν το πρώτο θέατρο το Δελφινάριο το καλοκαίρι που ήταν γεμάτο με capital control» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε και το δικό του παράδειγμα:«Πρόσφατα άκουσα σε εκπομπή να λένε ότι είναι απελπισμένος ο Γρηγόρης από την εκπομπή, που η εκπομπή αυτή η βραδινή είναι πρώτη στα νούμερα και λέω πως γίνεται. Τα νούμερα είναι κοινά για όλους, πως μπορεί να έχει κάποιος το θράσος να λέει ότι είναι απελπισμένος ο Γρηγόρης για μια εκπομπή που είναι πρώτη σε τηλεθέαση;»

Ενώ γύρω από την προσωπική ζωή και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε χωρισμούς και οι δύο συμφώνησαν πως όταν υπάρχει ένα παιδί τα πράγματα είναι διαφορετικά…
«Το τραγικό είναι πως δεν σέβονται ότι πέρα από ένα παιδί, υπάρχουν γονείς που στο άκουσμα της είδησης ταράζονται και παίζουν με τα συναισθήματα των ανθρώπων αυτών» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις του, απαντώντας ίσως και εκείνος για την προειδοποιητική επιστολή που έστειλε πριν λίγο καιρό στα ΜΜΕ η σύζυγος του

«Στα προσωπικά έχω γίνει πολύ αυστηρός πλέον από τότε που έχω κάνει παιδί. Δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει μετά από χρόνια στο διαδίκτυο και να διαβάζει την μπούρδα του καθενός που το έκανε για να γράψει νούμερα. Ότι ο Μάρκος χώρισε ή ότι ο Μάρκος δεν είναι καλά, ή ότι ο Μάρκος βρήκε γκόμενα. Αυτό άσε να το πεις εσύ αν συμβεί. Αν δεν συμβεί; Πρέπει και η δικαιοσύνη πια στο θέμα της οικογένειας και του παιδιού, είμαι αμείλικτος σε αυτό. Ειδικά την περίοδο που ήμουν εργένης γράψε ό,τι θέλεις, κάντε κι εσείς το κέφι σας. Όταν υπάρχει όμως ένα παιδί, πρέπει και η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη σε αυτούς που γράφουν κάτι για την οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφορικά με περιοδικά – φαντάσματα που δεν έχουν έδρα είπε: «Τώρα εδώ γίνεται ολόκληρη συζήτηση για τα κανάλια. Όταν μιλάμε για μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρέπει να ψάξουν από την αρχή κάθε περιοδικό, καθετί, ποιος είναι από πίσω. Δεν μπορώ να βγάζω ένα περιοδικό που είναι φάντασμα. Αυτό το πράγμα κρατάει χρόνια και θα κρατήσει χρόνια αν κάποιος δεν το σταματήσει.»