Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για την προειδοποιητική επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ η σύζυγός του;

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; Το περιστατικό που συνέβη πριν μερικές μέρες...

Αίσθηση προκαλεί η προειδοποιητική επιστολή που απέστειλε σε όλα τα ΜΜΕ η σύζυγος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να αναφερθεί ξανά δημόσια το όνομά της ή του ανήλικου παιδιού της, όπως επίσης και να μην προβάλλονται αντίστοιχες φωτογραφίες.

Δείτε εδώ την επιστολή

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν για τους λόγους που την οδήγησαν αυτή τη στιγμή σε αυτή την κίνηση, ήταν πολλά. Μήπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Στο ερώτημα αυτό απάντησε ο Χάρης Λεμπιδάκης που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, μέσα από το Happy Day: «Είναι μαζί, μένουν μαζί. Μπορεί να συμβεί να έχεις μια κρίση στη σχέση σου. Ναι, συμβαίνει. Δεν χώρισαν όμως».

Ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε επιπλέον, ένα περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές μέρες: «Γνωρίζαμε από προχθές για το εξώδικο που θα πήγαινε σε όλα τα Μέσα. Στο μαγαζί καλλυντικών που εργάζεται στα βόρεια προάστια τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μπούκαραν δύο παπαράτσι. Η κοπέλα είχε σοβαρό πρόβλημα με τη δουλειά της. Της είπαν ότι αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο θα αναγκασούν να την απολύσουν. Αυτή η επιστολή είναι με το ΟΚ του Γρηγόρη. Εκεί που πειράχτηκε πάρα πολύ ήταν με ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού την προηγούμενη εβδομάδα, που την ήθελε να διεκδικεί το 50% του σπιτιού του γρηγόρη στην Πεντέλη και τους παρουσίαζε ένα βήμα πριν το διαζύγιο».

https://www.youtube.com/embed/kTTHMTp-rMg