Στην επόμενη φάση και στο σπίτι του GNTM διεκδίκησαν να περάσουν οι διαγωνιζόμενοι, το βράδυ της Παρασκευής, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο το οποίο και προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR.
Τα μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν… μάχη, το ένα με το άλλο, προκειμένου να πάρουν τα εισιτήρια που θα τους οδηγούσαν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο τους. Η πορεία των πρώτων “αναμετρήσεων” όμως κάθε άλλο παρά ικανοποίησε την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας. Έτσι, απρόσμενα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έφυγε από την θέση της και πήγε να ταρακουνήσει – για τα καλά – τους υποψήφιους του GNTM.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Εάν δεν βγάλετε τον χαρακτήρα σας, τύπου “γαμ…ω”, εάν δεν το ζήσετε τώρα, δεν θα το ζήσετε ποτέ! Δηλαδή σπάστε, κάντε, βγείτε, κάντε κάτι! Ζήστε το! Εάν δεν διαφοροποιηθείτε από τον δίπλα σας, το χάσατε. Στο GNTM δεν χωράνε δυο από εσάς, ένας είναι ο νικητής” σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε πολύ αυστηρό τόνο απευθυνόμενοι στα αγόρια και στα κορίτσια του νέου κύκλου του παιχνιδιού.
Όταν επέστρεψε στη θέση της λοιπόν, πλάι στους υπόλοιπους κριτές του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκρυψε την προσωπική της έκπληξη για το περιστατικό που προηγήθηκε εκτός πασαρέλας. “Η Ζεν, ολίγον τι, ξέφυγε για τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά ομολογώ πως κατάλαβαν (σ.σ. οι διαγωνιζόμενοι” υπογράμμισε χαρακτηριστικά το εντυπωσιακό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας, το βράδυ της Παρασκευής, στον αέρα του STAR.
“Δεν με ενδιαφέρει, τώρα. Αυτή τη στιγμή είναι μάχη. Θέλουν; Δεν θέλουν; Πρέπει να διεκδικήσουν μία θέση στο σπίτι” τόνισε τότε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να συνεχιστεί η ροή του νέου επεισοδίου για το ριάλιτι μόδας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ