GNTM: Σοκ με την ανακοίνωση – Αποχώρησε οικειοθελώς κι άφησε αιχμές

GNTM

GNTM: Το πρόβλημα υγείας της την έθεσε εκτός διαγωνισμού.

Μία ανακοίνωση που λίγες συμπαίκτριές της περίμεναν έκανε απόψε η Εβελίνα στο GNTM. Η καλλονή παίκτρια συγκέντρωσε όλες τις κοπέλες του διαγωνισμού μόδας και τις ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ, οπότε αποφάσισα με όλη την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας για να μην έχω άλλα προβλήματα. Έχω κάποια προβληματάκια με τα γόνατά, τα οποία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα κι ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν… Θεώρησα ότι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα. Δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Να κάνετε το ίδιο, να συμπεριφέρεστε καλά και το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανένα» είπε η Εβελίνα, η οποία δήλωσε για το τελευταίο της σχόλιο πως δεν πιστεύει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στο GNTM .

Οι συμπαίκτριές της σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, ενώ κάποιες άλλες «έτριψαν» τα χέρια τους καθώς αποχώρησε ένα από τα φαβορί του GNTM.