GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα κι αποχώρησε από την αίθουσα – Δεν άντεξε με όσα άκουγε…

GNTM

«Είμαι γενικά πολύ ευαίσθητη σε αυτά τα θέματα…»

Κάποια από τα κορίτσια του GNTM, στο makeover που έγινε, έκοψαν τα μακριά μαλλιά τους, τα οποία δόθηκαν στον σύλλογο “Άλμα ζωής” για τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο.

Αδιανόητη συμπεριφορά της Κάτιας κατά της Ελευθερίας – Της ζήτησε να φύγει από δίπλα της…

Αφού τελείωσε το makeover, η εκπρόσωπος του συλλόγου παρέλαβε τις κοτσίδες και μίλησε στα κορίτσια για το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκαναν. Την ώρα της ομιλίας της, η Μαρίνα Γρηγορίου δεν άντεξε, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε.

Διπλό σοκ για τη Σουζάνα Κουόλ – “Πάγωσαν” οι παίκτριες, δεν μιλούσε καμία…

Εκπρόσωπος συλλόγου “Άλμα ζωής”: «Είναι ένας σύλλογος που δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα. Στόχος του είναι στηρίζει τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού, αλλά και να αφυπνίζει τις γυναίκες για την πρόληψη. Γι’ αυτό είμαι κι εγώ ανάμεσά σας, γιατί νόσησα πριν από 12 χρόνια από καρκίνο του μαστού, οπότε μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει μια γυναίκα άμα χάνει τα μαλλιά της.

Η επική ατάκα της Ελευθερίας προκάλεσε νευρικό γέλιο στην Έλενα Χριστοπούλου

Και γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την προσφορά σας στο “Άλμα ζωής”, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί από αυτά τα μαλλιά θα φτιαχτούν περούκες για τις γυναίκες, οι οποίες νοσούν από καρκίνο. Είναι ένα πράγμα που το υλοποιούμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε μαζέψει πάνω από 30.000 κοτσίδες…», είπε η εκπρόσωπος του συλλόγου “Άλμα ζωής” κι εκείνη τη στιγμή η Μαρίνα Γρηγορίου ξέσπασε σε κλάματα κι έφυγε.

«Είμαι γενικά πολύ ευαίσθητη σε αυτά τα θέματα κι επειδή έχω περάσει και κάτι, όχι εγώ, κάτι οικογενειακό, εκείνη την ώρα νομίζω ότι “λύγισα” και απλώς έφυγα, δεν μπορούσα να ηρεμήσω», είπε η Μαρίνα Γρηγορίου.