GNTM: Διπλό σοκ για τη Σουζάνα Κουόλ – “Πάγωσαν” οι παίκτριες, δεν μιλούσε καμία…

GNTM

Ούτε που το φανταζόταν αυτό που συνέβη…

Η ώρα του makeover έφτασε! Τα 20 υποψήφια μοντέλα του GNTM έπρεπε να μεταμορφωθούν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models, με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα να επιμελούνται τα νέα looks.

Όταν τα κορίτσια μπήκαν στο χώρο, είδαν κρεμασμένες φωτογραφίες διάσημων μοντέλων. Η κάθε μία έπρεπε να πάρει μία φωτογραφία και να υιοθετήσει το μαλλί του μοντέλου.

Αδιανόητη συμπεριφορά της Κάτιας κατά της Ελευθερίας – Της ζήτησε να φύγει από δίπλα της…

Μόλις η Βίκυ Καγιά έδωσε το… σύνθημα, όλες έτρεξαν να πάρουν φωτογραφία, εκτός από την Σουζάνα Κουόλ. Η Καγια και η Χριστοπούλου ζήτησαν  εξηγήσεις για τη στάση της, με την παίκτρια να τονίζει ότι δεν κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει.

Η μόνη φωτογραφία που είχε μείνει κρεμασμένη ήταν μία με πάρα πολύ κοντό μαλλί και στη Σουζάνα δεν άρεσε καθόλου, παθαίνοντας το πρώτο σοκ. Το δεύτερο ήρθε στη συνέχεια, όταν τους ανακοινώθηκε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν τη φωτογραφία που επέλεξαν.

Οι hair experts Νικόλας Βιλλιώτης και Ταξιάρχης Ζολώτας είχαν επιλέξει για την Σουζάνα το σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι, με την παίκτρια να βάζει τα κλάματα και τις υπόλοιπες να έχουν σοκαριστεί επίσης και να μένουν άφωνες.