GNTM: «Η Μέγκι είπε στη Ρασέλ …πήγαινε και πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά»

GNTM

«Η Ρασέλ δεν έχει έρθει στο GNTM για μόντελινγκ».

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, η αποστολή των μοντέλων δε ήταν εύκολη στη σημερινή δοκιμασία του GNTM. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει, για δεύτερη φορά, τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για κάποιους συμπαίκτες του.

“Πάρτι” έκαναν τα μυρμήγκια στο σπίτι του GNTM – Ακαταστασία, βρωμιά και ειρωνείες από ορισμένους

Οδεύοντας προς τα μισά του διαγωνισμού, ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Όλοι προσπαθούν να σταθούν γερά στα πόδια τους και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως. Τα αίματα, μάλιστα, άναψαν κατά τη διαδικασία επιλογής που έκανε ο Αιμιλιάνο, όταν η Λία, που πήρε ντισαβαντάζ, ανέφερε ένα περιστατικό από την προηγούμενη δοκιμασία.

Στη συνέχεια επικράτησε ένας χαμός μεταξύ των παικτών, με κάποιους να υπερασπίζονται την Λία και κάποιους να είναι αντίθετοι.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μάλιστα, αναφέρθηκε στη Ρασέλ και τη Μέγκι Ντρίο: «Γενικά η Ρασέλ είναι ένα άτομο που της αρέσει να ανάβει φωτιές, να λέει τα δικά της. Είναι φίλη με τη Μέγκι από το πρώτο, οπότε ξέρει… Έχουν συζητήσει μεταξύ τους και της είπε “πήγαινε και πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”. Η Ρασέλ δεν έχει έρθει για μόντελινγκ… Φιλαράκι μου είναι η Λία, δεν θα τη βοηθήσω την κοπέλα;».