“Πάρτι” έκαναν τα μυρμήγκια στο σπίτι του GNTM – Ακαταστασία, βρωμιά και ειρωνείες από ορισμένους

GNTM

Μπάχαλο το σπίτι του GNTM – Ποιοι καθάρισαν την ακαταστασία και ποιοι προτίμησαν να ειρωνευτούν;

Η ακαταστασία στο σπίτι του GNTM είναι ανυπόφορη και μάλιστα, σήμερα, οι παίκτες ξύπνησαν βλέποντας τα μυρμήγκια να κάνουν πάρτι στις σακούλες σκουπιδιών που είχαν αφεθεί στο πάτωμα. Ο Εμμάνουελ, η Μαριαγάπη και η Παρασκευή πήραν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν το χάλι που επικρατούσε, ενώ άλλοι παίκτες, όπως η Ρασέλ, ο Δήμος και ο Έντουαρντ, αποφάσισαν να πάνε στο δωμάτιό τους και να συνεχίσουν τις ειρωνείες τους.

«Με προβληματίζει η κατάσταση της κουζίνας. Δεν μου άρεσε η εικόνα της κουζίνα, γενικά είναι ακατάστατη. Προσπαθώ να είμαι αδιάφορος γιατί αν κάτσω και ασχοληθώ θα νευριάσω και θα δείξω ένα άλλο πρόσωπο», είπε ο Εμμάνουελ, με τον Έντουαρντ να του απαντάει: «Δεν θα λύσεις εξίσωση, πάρε ένα πανάκι και καθάρισέ την».

Ο Έντουαρντ, μάλιστα, τόνισε πως του είναι αδιάφορο που τα σκουπίδια ήταν εκεί: «Εγώ από χθες το βράδυ είδα τα σκουπίδια έξω που ήταν χάλια. Βγήκα και σήμερα το πρωί, εντάξει, όλα κομπλέ, εκεί ήταν ακόμα, μου ήταν αδιάφορο».

«Εντάξει, τι είναι αυτό; Γιατί δεν τα μαζεύουν; Αυτό δεν είναι ακαταστασία, είναι βρωμιά», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Η Μαριαγάπη γιατί δεν τον άδειασε; Α, θα τη… μαλώσω! Η Μαριαγάπη… δεν μπορώ, μου έχει σπάσει τα νεύρα γενικά. Δεν ξέρω τι φάση, πώς την έχει δει…», είπε ξανά η Ρασέλ συνεχίζοντας το “ρεσιτάλ” της, το οποίο έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.

Αλλά η παραγωγή του GNTM επιμένει να μας δείχνει συνεχώς αυτά τα “υπέροχα” πλάνα.