GNTM: «Εμένα αυτή η φωτογραφία με σοκάρει»

GNTM

GNTM: Απογοητευμένος ο Τάσος Σοφρωνίου.

Δύσκολα αποδείχθηκαν τα πράγματα απόψε στο GNTM για την Αλεξία Τράικο, η οποία δεν είχε την κατάλληλη πόζα κι ουσιαστικά δεν είχε επαφή με τον φωτογράφο και στεκόταν απλά στον τοίχο. Ο Τάσος Σοφρωνίου δεν μάσησε τα λόγια του καθώς ξαφνιάστηκε με το άσχημο αποτέλεσμα:

«Το ξέρεις το καλός στο εξώφυλλο, περίεργος στο περιεχόμενο; Έχεις προηγούμενη εμπειρία και πήρες πιο εύκολα τα 4 ναι κι είσαι στις 8. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά μπαίνετε μέσα και πραγματικά χάνετε την ουσία της προσωπικότητάς σας… Δεν θέλω να μιλήσω για τη φωτογραφία γιατί αυτή η φωτογραφία με σοκάρει. Είχες τοίχο, νερό, ένα σωρό πράγματα και σαν ένα πολύ φρέσκο κορίτσι θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις πολύ ωραία υπέρ σου. Στριμώχτηκες σε μία γωνία και σε έπιασε μία εμμονή να δείξεις τα ρούχα κι εκεί μπέρδεψες το concept της ιδέας της star με ένα κορίτσι, το οποίο πρέπει να διαφημίσει κάποια ρούχα και δεν ήταν καν καμπάνιας.

Αρχίζω και πιστεύω ότι το τόσο κανάκεμα κι η τόση πολλή προσοχή για να αποδώσετε, λειτουργεί αντίστροφα. Ειλικρινά εγώ είμαι σοκαρισμένος». Ψυχρολουσία το αποψινό πλατό και για πολλά από τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM.