GNTM: Άστραψαν και βρόντηξαν – «Θα της κοπεί ο αέρας της Μυκόνου… Καλή προσγείωση»

GNTM

GNTM: Η Μικαέλα στο στόχαστρο.

Αναταραχές προκάλεσε η Μικαέλα στο GNTM με μία ατάκα της για τα disadvantages που η ίδια κρατά στα χέρια της, καθώς στο προηγούμενο πλατό είχε την καλύτερη φωτογραφία. Η Βικτώρια, η Μαρίτα κι η Μύρια άστραψαν και βρόντηξαν και στράφηκαν εναντίον της με τα σχόλιά τους.

«Και ξαφνικά η Μικαέλα θυμίζει σε όλες μας ότι θα δώσει τα disadvantages και σήμερα. Ξαφνικά έχει αποκτήσει ένα τουπέ κι ότι θα φτάσει τελικό κι άντε να φεύγουμε εμείς μια ώρα νωρίτερα. Έχει πόσες ημέρες που μιλά για αυτά τα disadvantages κι έχω βαρεθεί να την ακούω. Οι 9 στις 10 λέξεις έχουν να κάνουν με το disadvantage κι ότι θα το πάρουμε εμείς… Έξαλλη… Έχει μείνει ο αέρας της Μυκόνου και θα κοπεί σήμερα (σ.σ. από την προηγούμενη φωτογράφιση στο νησί)». Η Μύρια είπε: «Το ένα από τα disadvantages θα είμαι εγώ γιατί της είχα δώσει… Το νιώθω»

«Αχ και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία τι έχει να γίνει. Έτσι θες; Disadvantage. Κάνεις μπάνιο; Disadvantage. Η Μικαέλα κάτι έχει πάθει με τα disadvantages. Είναι πόσο χρονών και κάνει λες κι είναι 18… Γενικά η κατάσταση είναι αφασία» ανέφερε η Μαρίτα από τη μεριά της στο GNTM. «Οι άνθρωποι που είναι ταπεινοί, φτάνουν ψηλά και το αφήνω εδώ. Αυτό που έχω να ευχηθώ στην Μικαέλα είναι καλή προσγείωση και τα λέμε στον τελικό» πρόσθεσε η Βικτώρια.

Καζάνι που βράζει το GNTM με τις παίκτριες μόνο επιφανειακά να κρατούν τις ισορροπίες.