GNTM: Αραχτές στον κήπο οι FF “θάβουν” και ειρωνεύονται την Ελευθερία…

GNTM

Τους ζήτησε να μην κάνουν φασαρία το βράδυ και η Μαρτίνα της είπε να φύγει από το δωμάτιο.

Αν και είναι λίγες οι μέρες που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του GNTM, οι “FF” έχουν ξεπεράσει κιόλας την “τριάδα φωτιά” και έχουν πει σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, όλα όσα είχαν πει η Μέγκι, η Μικαέλα και η Εύη σε όλο τον περσινό κύκλο.

Εξερράγη ο Άγγελος Μπράτης – «Δεν ακούς τίποτα, νομίζεις ότι είσαι κάτι ιδιαίτερο;»

Οι FF του GNTM συνεχίζουν απτόητες να μιλούν προσβλητικά και να ειρωνεύονται χωρίς έλεος και μάλιστα γελώντας την Ελευθερία Καρναβά. Μετά την αποχώρηση της Λυδίας Κατσανικάκη, η πεντάδα άραξε στον κήπο και η Μαρτίνα με την Σουζάνα έβγαλαν τα… φτυάρια, ενώ οι υπόλοιπες γελούσαν και συμφωνούσαν.

Έξαλλη η Ζενεβιέβ φώναζε στη Σουζάνα – «Άμα δεν έχεις αντίληψη να κάνεις κάτι δικό σου…»

Κάτια: «Τώρα που άδειασε το δωμάτιο, η γλυκιά μας η “έκτη παρουσία” τι θα κάνει;».

Μαρτίνα: «Μπαίνει μέσα η Ελευθερία και αρχίζει και λέει “το βράδυ μην κάνετε φασαρία γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ”. Και της λέω “άμα δεν αντέχεις, σήκω και φύγε, άδειασε ένα κρεβάτι”. Και μου λέει “εγώ δεν πρόκειται να φύγω από το δωμάτιο”. Της λέω “άμα δεν σου αρέσει, σήκω και φύγε, είμαστε περισσότερες”».

Κατέρρευσε η Άννα Χατζή στη δοκιμασία – Υποβασταζόμενη αποχώρησε από το σετ…

Σουζάνα: «Η “έκτη παρουσία” που ονομάζεται Ελευθερία Καρναβά είπαμε τύπου τι θα κάνει, αν θα αλλάξει δωμάτιο και είπε ότι δεν θέλει να αλλάξει δωμάτιο, αλλά οι υπόλοιπες είπαν ότι μπορεί να πάνε στο μεγάλο δωμάτιο και να αράξουν εκεί».

Έχοντας δει τον περσινό κύκλο και γνωρίζοντας πολύ καλά τι συνέβαινε έξω από το σπίτι με την “τριάδα φωτιά”, είναι 100% σίγουρο πως οι πέντε τους το κάνουν επίτηδες για να συζητηθεί το όνομά τους.