GNTM: Εξερράγη ο Άγγελος Μπράτης – «Δεν ακούς τίποτα, νομίζεις ότι είσαι κάτι ιδιαίτερο;»

Άγγελος Μπράτης

«Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι»

Έξαλλος έγινε ο Άγγελος Μπράτης με την Άννα Χατζή. Ο γνωστός σχεδιαστής, την ώρα που οι κριτές έπρεπε να σχολιάσουν τη φωτογραφία της διαγωνιζόμενης, εξερράγη με τη στάση της και με τις απαντήσεις της.

Έξαλλη η Ζενεβιέβ φώναζε στη Σουζάνα – «Άμα δεν έχεις αντίληψη να κάνεις κάτι δικό σου…»

«Θες να σε κρίνουμε με επιείκεια επειδή δεν ήσουν καλά ή θες να κρίνουμε απλά τη φωτογραφία σου; Εγώ ήμουν εκεί, κάποια στιγμή σου φώναζα κιόλας», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Κατέρρευσε η Άννα Χατζή στη δοκιμασία – Υποβασταζόμενη αποχώρησε από το σετ…

«Εσύ να φωνάξεις, φαντάσου! Δεν φωνάζει ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά και η Άννα Χατζή απάντησε: «Εντάξει, όλα σε μένα θα συμβούν, είναι γεγονός αυτό».

Η απάντησή της εξόργισε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος της είπε: «Σωστά, σε σένα θα συμβούν. Εσύ δεν είσαι εδώ; Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Ποιος σου είπε αρνητικά σχόλια στη φωτογράφιση; Σου είπα εγώ αρνητικά; Σου είπα να σκεφτείς το ρούχο. Θα σου φωνάξω πάλι τώρα. Δεν ακούς, δεν ακούς τίποτα.

Ούτε το φωτογράφο άκουγες, ούτε εμένα άκουγες που είχα αναγκαστεί να φωνάζω για να με ακούς, λες κι εγώ είμαι εκεί διακοσμητικά και καθόμουν κάτω από τη ζέστη. Και ήσουν μόνο εσύ να υποφέρεις και ο φωτογράφος δεν υπέφερε. Αυτός που ήταν έξι ώρες και φωτογράφιζε, τον σκέφτηκες ή νομίζεις ότι εσύ είσαι κάτι ιδιαίτερο;».