Γιώργος Τσαλίκης: Σήμερα λήγει η διορία που έχει δώσει στον ΣΚΑΙ για το Big Brother

Γιώργος Τσαλίκης

Σε τι ενέργειες θα προβεί ο Γιώργος Τσαλίκης, αν δεν λάβει κάποια απάντηση;

Σε θρίλερ εξελίσσεται το αν ο Γιώργος Τσαλίκης θα παρουσιάσει το Big Brother 2 καθώς σήμερα λήγει η διορία που έχει δώσει στο ΣΚΑΙ για να του απαντήσει σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο αναφέροντας ότι από όσο γνωρίζει ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ στην συνέχεια το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day ήταν αποκαλυπτικό: «Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει υπογράψει συμβόλαιο από τις 15 Απριλίου. Ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα που έχουν μιλήσει και του λένε πρόσεχε άλλος θα είναι ο παρουσιαστής. Ο ίδιος επικοινώνησε αλλά μίλησε με άλλα στελέχη από αυτά που είχε μιλήσει. Κάποια στιγμή επικοινωνούν μαζί του συνεργάτες του και του λένε μήπως προβούμε σε κάποια λύση του συμβολαίου αλλά μην κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια κι υπάρξει πρόβλημα. Το κανάλι από την μεριά του δίνει την εξήγηση ότι ίσως δεν γίνει η παραγωγή κι ότι έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα με την εταιρία παραγωγής, καθώς από ότι φαίνεται δεν τον εγκρίνει για παρουσιαστή γιατί σαν επιλογή ίσως ταιριάζει με αυτήν του Χάρη Βαρθακούρη.

Σήμερα λήγει η διορία για να λάβει την απάντηση από τον σταθμό και το συμβόλαιό του είναι πολύ ισχυρό. Αν δεν λάβει απάντηση σήμερα, ο Γιώργος Τσαλίκης έχει μιλήσει ήδη με τους δικηγόρους του. Το συμβόλαιό του προβλέπει ότι αν δεν γίνει το project, υπάρχει ρήτρα δέκα επεισοδίων και πρέπει να πληρωθεί» ανέφερε η δημοσιογράφος.