Γιώργος Θεοφάνους για Fame Story: «Και λίγα τους είπε η Εύη Δρούτσα»

Γιώργος Θεοφάνους

«Πρέπει να γνωρίζουμε τους δημιουργούς των τραγουδιών», λέει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε για το Fame Story, την Εύη Δρούτσα, τον Νικηφόρο και τη Δέσποινα Βανδή.

Fame Story – Εξερράγη η Εύη Δρούτσα: «Μην το δω ποτέ να ξαναγίνει, θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

«Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια εγκλεισμού. Αν είναι δημιουργικό, το καταλαβαίνω. Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά όχι να τρώμε τις σάρκες μας. Είμαι αυστηρός με τα παιδιά, ίσως πρέπει να αλλάξω τον τρόπο που λέω τα πράγματα. Πολλές φορές συνδέουμε ένα πρότζεκτ με πρόσωπα. Και λίγα είπε η Εύη Δρούτσα στα παιδιά, πρέπει να γνωρίζουμε τους δημιουργούς των τραγουδιών. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για όλο αυτό που συνέβη με τον Light», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για το Fame Story.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε επίσης: «Στην εκπομπή που έκανα στο Open ένιωθα πως μαζευόμουν με τους φίλους μου και παίζαμε μουσική. Μου αρέσει πολύ η εκπομπή της Μελίνας Ασλανίδου και χαίρομαι που η ΕΡΤ κάνει μια τέτοια εκπομπή. Δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε ο Νικηφόρος με τα σχόλιά μου. Δεν έληξε άδοξα η συνεργασία μου με τη Δέσποινα Βανδή».