Fame Story – Εξερράγη η Εύη Δρούτσα: «Μην το δω ποτέ να ξαναγίνει, θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

Fame Story

"Δεν θα ξανατραγουδήσετε γιατί το τραγούδι δεν είναι δικό σας" τόνισε η Εύη Δρούτσα στους σπουδαστές του Fame Story.

Στον τόπο του εγκλήματος ή αλλιώς… Fame Story επανήλθε η Εύη Δρούτσα, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να προσφέρει ένα ξεχωριστό masterclass στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του STAR.

Η έμπειρη στιχουργός, ωστόσο, δεν μάσησε στιγμή τα λόγια της και θέλησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους στα παιδιά που συμμετέχουν στο νέο αυτό κύκλο του Fame Story. «Μπαίνετε σε ένα καινούργιο φως άρα το φως το πίσω σβήνει. Ότι πάθατε, θα το ξεχνάτε. Όλα πίσω. Έπρεπε να γίνουν και γίνανε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ούτε εσείς θα γίνετε τυχαία, όσοι γίνετε».

«Τραγουδάτε κάποια τραγούδια» τόνισε, σε έντονο ύφος, η Εύη Δρούτσα για να ρωτήσει κάποιους σπουδαστές ποιοι είναι οι δημιουργοί των κομματιών που τους δόθηκαν αυτή την εβδομάδα. Εκείνοι όμως δεν γνώριζαν με αποτέλεσμα να… αστράψει και να βροντήξει η στιχουργός.

«Λοιπόν, δεν θα ξανατραγουδήσετε γιατί το τραγούδι δεν είναι δικό σας! Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού! Άρα δεν κάνετε για αυτή τη δουλειά αν δεν σέβεστε τους ανθρώπους που γράφουν τα τραγούδια για να τα λέτε εσείς και να βγάζετε μεροκάματο. Γιατί αυτοί δεν παίρνουν μεροκάματο, παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν να σας δώσουν».

«Αυτό να μην το δω ποτέ να ξαναγίνει γιατί θα μπω εδώ μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο» υπογράμμισε, ακόμα, η Εύη Δρούτσα σε αυτή την συνάντηση με τους σπουδαστές στο νέο επεισόδιο του Fame Story το βράδυ της Πέμπτης στο STAR.