Γιώργος Μαυρίδης: Το Nomads, η άρνηση για παρουσίαση και η σύγκριση με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Γιώργος Μαυρίδης

«Γιατί έλεγαν ότι έκανα κωλοτούμπα; Είπα εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα για παίκτης; Εγώ είπα ότι δεν θα το παρουσίαζα».

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιλογή του να μπει στο Nomads, αλλά και την άρνησή του να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι. «Υπάρχει περίπτωση όταν σου έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις το Nomads να είπες όχι για να αποφύγεις τη σύγκριση με τον Σάκη;», ρώτησε ο Αρναούτογλου.

«Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να πει κάτι από τη στιγμή που μπήκα στο Nomads σαν παίκτης. Είχα πάει να δώσω κάτι συνεντεύξεις για τον Δρόμο και όλοι οι δημοσιογράφοι μου έκαναν μία ερώτηση: “Γιατί αφού σε έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις το Survivor, δεν το έκανες;”. Και τους λέω γιατί μου κάνετε αυτή την ερώτηση; Εκείνη τη στιγμή που κάναμε τη συνέντευξη, ο άνθρωπος παρουσίαζε το Survivor, οτιδήποτε πω είναι προσβλητικό προς τον άνθρωπο. Και μου πάει στην άλλη ερώτηση “θα το παρουσίαζες;”.

Κι εγώ επειδή είμαι λίγο παραπάνω αφελής και ειλικρινής είπα ότι όχι, δεν θα το παρουσίαζα. Όταν βγήκε αυτό το πράγμα φαινόμουν ότι είμαι υπερβολικός και γιατί το είπε αυτό… Το Survivor έκανε 60%, όταν έδωσα τη συνέντευξη δεν πρέπει καν να είχε ξεκινήσει και βγήκα εγώ ο κομπλεξικός. Γιατί έλεγαν ότι έκανα κωλοτούμπα; Είπα εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα για παίκτης; Εγώ είπα ότι δεν θα το παρουσίαζα.

Έρχεται ο άλλος και σου λέει “εσύ έκραζες τον τάδε και τώρα πήγες παίκτης”. Προφανώς ο κόσμος δεν ήξερε για ποιον λόγο πήγα. Ζήτησα να μην μαθευτεί για να είμαστε δίκαιοι, να παίξουμε σωστά. Όλοι αυτοί που κράξανε, βγήκε κανείς να μου πει γιατί δεν πήρα έναν σκασμό λεφτά να πάω στο Nomads; Και έκανα εκπομπή με τους φίλους μου ξανά. Βγήκε ένας να μου πει μπράβο;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!