Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη: Μόλις «πρόδωσε» το χωρισμό τους! Βίντεο

Γιώργος Μαυρίδης

Ουπς! Κοινός τους φίλος μόλις αποκάλυψε πως το «προξενιό» δεν πέτυχε!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη, ήταν από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν πολύ από το καλοκαίρι που ξεκίνησε η σχέση τους όταν γνωρίστηκαν στην πρωινή εκπομπή που η όμορφη μελαχρινή παρουσίαζε μαζί με τον καλό φίλο και υπεύθυνο εν τέλει για αυτή τη γνωριμία Νίκο Αναδιώτη. Το τελευταίο διάστημα όμως, το ένα μετά το άλλο τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του, κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε με ρεπορτάζ της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου.

Μια ατάκα του Νίκου Αναδιώτη στην εκπομπή «Τι λέει;» όμως ρίχνει και πάλι λάδι στη φωτιά. Όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον καλεσμένο της για αυτό το… προξενιό που έκανε στους δύο φίλους του Γιώργο Μαυρίδη και Νικολέττα Ράλλη εκείνος δεν αποδέχτηκε την λέξη προξενιό λέγοντας πως δεν θέλει να το πάρει πάνω του που δεν πέτυχε!

«Προξενιό, όχι ακριβώς, για να μην το πάρω και πάνω μου που δεν πέτυχε, γιατί δεν ξέρω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Κοινός γνωστός ήμουν και των δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Ξέρω ότι τα είχαν φτιάξει και ξέρω ότι μετά τα χαλάσανε», απάντησε η Ελένη Τσολάκη.

«Που τα έμαθες εσύ αυτά δεν ξέρω», συνέχισε χαμογελώντας ο Νίκος Αναδιώτης και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής…

«Έτσι διαβάζω και γράφεται».

«Μην τα πιστεύεις και όλα.»

Γιατί δεν πέτυχε το προξενιό αυτό;

«Α μη με βάζεις να μιλάω για άλλους δεν είναι ωραίο. Γιατί δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιο προξενιό. Απλώς συμβαίνει να είμαι ο κοινός γνωστός και των δύο. Και φίλος και των δύο», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης που προσπάθησε να μαζέψει τις ατάκες του για το όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του… πρώην ζευγάρι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!