Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί»

Γιώργος Μαυρίδης

Τι είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στους Κου Κου για το συμβάν στο Μεξικό.

Για την περιπέτεια που πέρασε στο Μεξικό, όταν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής “Into the skin” μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μάλιστα, και στα όσα ακούστηκαν εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα σχετικά με την περιπέτειά του.

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.