Γιώργος Μαυρίδης: «Αδειάζει» τον Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor!

Γιώργος Μαυρίδης
«Aπό την στιγμή που ο Σάκης κάνει το «Survivor» δεν...»

Από συμπαρουσιαστές του World Party και φίλοι, Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται πως βρίσκονται πλέον αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Όχι μόνο κυριολεκτικά, αφού ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στον τρόπο σκέψης τους. Φήμες ήθελαν τον Γιώργο  Μαυρίδη να είναι αρχικά το πρόσωπο στο οποίο είχε γίνει η πρόταση να παρουσιάσει το Survivor, ωστόσο η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα τις διέψευσε, λέγοντας:

«Είναι ψέματα όλα αυτά που γράφουν ότι κάναμε πρόταση στον Μαυρίδη. Μιλήσαμε μόνο με τον Τανιμανίδη, ο οποίος είχε πολύ άγχος, φοβόταν μήπως καεί. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί για να τον πείσω να το κάνει. Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση του ΣΚΑΪ να επιλέξει έναν άνθρωπο που έχει γκελ στους νέους και δεν έχει φθαρεί.»

Ο Γιώργος Μαυρίδης «αδειάζει» τώρα τον πρώην συνεργάτη του Σάκη Τανιμανίδη και σε συνέντευξη του στο Weekend της εφημερίδας Ειδήσεις και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο δηλώνει πως πλέον δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους.

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε πει ότι την ιστορία την γράφουν οι παρέες. Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να ξαναδουλέψετε μαζί με τον Σάκη;» ρωτά ο δημοσιογράφος και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι κάτι παραπάνω από σαφής…

Ο Γιώργος Λέντζας «καρφώνει» τον Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor!

«Ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ» όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ όμως ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το «Survivor» δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδιεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά.»