Ο Γιώργος Λέντζας «καρφώνει» τον Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor!

Ο πρώην συνεργάτης του Σάκη Τανιμανίδη στο World Party «καρφώνει» τον παρουσιαστή του Survivor για την επιλογή του.

Το έτερον ήμισυ του Γιώργου Μαυρίδη στη νέα εκπομπή του Alpha Στο δρόμο, που προβάλλεται κάθε Τρίτη, ο Γιώργος Λέντζας μιλά στην Μαίρη Καράμπελα και στο MyTV για τα ποσοστά τηλεθέασης, τον Σάκη Τανιμανίδη και το Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Τα ποσοστά τηλεθέασης τα κοιτάζεις;

Προσωπικά, δεν τα σκέφτομαι. Εξαρχής, είπαμε να κάνουμε κάτι που να μας κάνει περήφανους να μην ντρεπόμαστε να πούμε ότι κάνουμε τηλεόραση. Αυτό έχει μια θυσία στα ποσοστά. Το βλέπεις παντού ότι το κουτσομπολιό, η ανθρωποφαγία, η «κατινιά» πουλάνε. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια έκπτωση σ’ αυτό, μόνο και μόνο για να αποκτήσει μαζικότητα η εκπομπή.

Τι γεύση σου άφησε το World Party; 

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, και επαγγελματικά και προσωπικά θεωρώ ότι με εξέλιξε πιο πολύ. Έχοντας δει όλο τον κόσμο κατάλαβα ότι είναι πολύ πιο ουσιαστικό να υπηρετείς την αγάπη και όχι το μίσος ή τους διαχωρισμούς.

Ήσασταν μια παρέα τεσσάρων αντρών. Με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Τεό Πλακίδη έχεις επαφές;

Με τον Τεό έχουμε πάρα πολλές επαφές, ήμασταν και πιο κοντά λόγω του τεχνικού κομματιού. Με τον Σάκη δεν έχει προκύψει κάτι. Εντάξει, έχουν γραφτεί «καφρίλες». δεν έχουμε επικοινωνία λόγω του ότι είναι στον Άγιο Δομίνικο και εγώ είμαι συνεχώς στο τρέξιμο. Χαίρομαι για την επιτυχία του, σε ανθρώπινο επίπεδο. Κατά τα άλλα, δεν μου αρέσει που τον βλέπω εκεί, σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά ο καθένας τις επιλογές του κάνει.

Δεν σε αντιπροσωπεύει το κόνσεπτ;

Δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου.