Γιώργος Λιανός: «Θέλουμε να αποφύγουμε φαινόμενα τύπου Χανταμπάκη στο Survivor»

Γιώργος Λιανός

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για το Survivor.

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα με ζωντανή σύνδεση ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται για τις ανάγκες της παρουσίασης του Survivor. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε όσον αφορά τις ψηφοφορίες και την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα όχι μόνο θα αλλάξει το καθεστώς της ψηφοφορίας, αλλά ουσιαστικά δεν θα υπάρχει και δημοφιλής παίκτης. Ο Γιώργος Λιανός δεν θέλησε να δώσει πολλές πληροφορίες για τις αλλαγές, ωστόσο, εξήγησε πως η παραγωγή θέλει να αποφύγει φαινόμενα τύπου… Χανταμπάκη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το θέμα. Πάντως, απ’ ότι έχει φανεί και στα social media του Survivor που διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, έχει γίνει μια μεγάλη δημοσκόπηση. Όπως οι τηλεθεατές αγαπούν το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το ίδιο το αγαπάμε κι εμείς. Οφείλουμε να ακούμε τη γνώμη του κόσμου και να γίνεται μια συζήτηση για να έχουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι πάντα στα Survivor και γενικότερα επειδή θέλουμε να αποφύγουμε και φαινόμενα του παρελθόντος, όπως με τον Χανταμπάκη, που γινόντουσαν διάφορα πράγματα που δεν ήταν καθόλου όμορφα, και τώρα γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα, πάντα η ψήφος είναι θετική. Ψηφίζεις παίκτη που θέλεις να βλέπεις να παραμένει στο Survivor».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει το ατομικό αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Αν γίνει κάποια αλλαγή, φαντάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση θα πάει».