Γιώργος Λιάγκας – Νάντια Μπουλέ: Πέρασαν δύσκολα στο ίδιο τραπέζι του DWTS

Νάντια Μπουλέ

"Ο παρουσιαστής στα πρώτα πλάνα ήταν αρκετά ενοχλημένος, φαινόταν ότι δεν περνούσε πολύ καλά. Κάθισε στην άκρη ο Γιώργος και ανάμεσά τους..."

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Νάντια Μπουλέ στο πρόσφατο αλλά και στο μακρινό παρελθόν έχουν… στάξει φαρμάκι πολλές φορές ο ένας για τον άλλον μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η μοίρα, όμως, με τη βοήθεια του ΑΝΤ1, το βράδυ της χθεσινής Παρασκευής τους έφερε κοντά. Οι δυο τους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, αυτό της κριτικής επιτροπής του Dancing With The Stars. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πως οι δυο τους βρέθηκαν κοντά μόνο… γεωγραφικά.

Νάντια Μπουλέ: Απάντηση – δηλητήριο στον Γιώργο Λιάγκα!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο: «Ο Γιώργος Λιάγκας και η Νάντια Μπουλέ δεν αντάλλαξαν ούτε γεια! Ο παρουσιαστής στα πρώτα πλάνα ήταν αρκετά ενοχλημένος, φαινόταν ότι δεν περνούσε πολύ καλά. Κάθισε στην άκρη ο Γιώργος και ανάμεσά τους κάθισε η Γκαλένα. Υπάρχει μία κόντρα ανάμεσα στους δύο εδώ και πολύ καιρό και ο Γιώργος ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι έφεραν δίπλα του σχεδόν τη Νάντια, η οποία δημόσια τον έχει «περιποιηθεί». Ήταν πολύ συννεφιασμένος. Επειδή ρώτησα, δεν αντάλλαξαν ούτε γεια».
Μπουλέ για Λιάγκα: «Έχω μικρότερη ανοχή στη βλακεία»!

Μπουλέ: «Ο Λιάγκας έχει στηρίξει την καριέρα του στο να προσβάλλει τους άλλους ανθρώπους»!