Γιώργος Λιάγκας: «Η Γερμανού ζηλεύει που είναι νέα και όμορφη η Χοψονίδου»

Κακός χαμός με την Σάσα Σταμάτη για τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου!

Τα καρφιά μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Μάνου Ιωάννου δεν έχουν τελειωμό! Μετά τα όσα είπε η Ναταλία στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, ήρθε μια δήλωση του Μάνου να δώσει τη συνέχεια. Μεταφέροντας οι δημοσιογράφοι στον ηθοποιό τη δήλωση της παρουσιάστριας ότι: «Αν εγώ είμαι ερωτευμένη και διανύω περίοδο ευτυχίας αυτό δεν είναι κάτι που θα το κοινοποιήσω. Αυτό θα το κάνω μόνο αν θέλω να κινήσω την προσοχή των blogs… λυπηρό ή αν θέλω να κάνω κάποιον να ζηλέψει… πιο λυπηρό. Δεν απολαμβάνεις έτσι τον έρωτα, τον έρωτα τον απολαμβάνεις σιωπηλά, τον απολαμβάνεις για σένα», ο Μάνος Ιωάννου άστραψε και βρόντηξε: «Ποιος το είπε αυτό; Ποιος το είπε αυτό; Εντάξει, με κάλυψες. Ο νοών νοείτω! Με έχεις δει εμένα να πετάω καμιά σπόντα; Ρώτα την ίδια, εμένα ρωτάς για τις σπόντες που πετάει η ίδια»; 

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τη «φαρμακερή» ατάκα: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με την στάση του Ιωάννου. Ο Ιωάννου χώρισε από τη Γερμανού. Στη συγκεκριμένη φάση η Γερμανού φαίνεται να είναι πειραγμένη. Κι εγώ θα εκνευριζόμουνα γιατί έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Νομίζω ότι η Ναταλία ζηλεύει που είναι νέα και όμορφη η Χοψονίδου». 

«Όποιος μεγαλώνει τελειώνει;», ρώτησε ενοχλημένη η Σάσα Σταμάτη προκαλώντας την οργή του Γιώργου: «Δεν είπα αυτό. Μακριά από μένα Σάσα μου, εγώ είμαι ο άνθρωπος που τα σπάω αυτά τα ρατσιστικά. Άστα αυτά! Όχι μαγκιές σε μένα! Σε παρακαλώ πολύ! Ζήλεια είναι αυτό γιατί είναι νέα και ωραία η άλλη. Δεν είπα ότι είναι γρια και άσχημη η Ναταλία, κούκλα είναι και η Ναταλία. Ζηλεύει τώρα, τι να κάνουμε»!

https://www.youtube.com/embed/IF1oU-TLfw8