Ναταλία Γερμανού: «Πριν από ενάμιση χρόνο μπήκε ένας σωστός άνθρωπος στη ζωή μου»

Εξομολογείται για πρώτη φορά... ο έρωτας, το μονόπετρο, ο γάμος στο νησί!

Όπως δεν έχει ξαναμιλήσει μέχρι τώρα για την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις το Σάββατο το πρωί, στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το πρόσωπο «από τον χώρο της θάλασσας» που έχει μπει στη ζωή της, τον έρωτα και τον δεύτερο γάμο.

«Αισθάνομαι από το προηγούμενο καλοκαίρι ότι άλλαξαν όλα μέσα μου. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι περνάμε περιόδους ανασφάλειας ή περιόδους που νιώθουμε λιγότερο καλά από ότι θα έπρεπε να νιώθουμε και ξαφνικά γίνεται το μαγικό κλικ και μπαίνουν οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή σου και νιώθεις ότι εκτοξεύεται η αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Εμένα αυτό μου συνέβη πριν από ενάμιση χρόνο. Μπήκε ένας σωστός άνθρωπος στη ζωή μου και μετά ακολούθησαν πολλοί». 

«Αν εγώ είμαι ερωτευμένη και διανύω περίοδο ευτυχίας αυτό δεν είναι κάτι που θα το κοινοποιήσω. Αυτό θα το κάνω μόνο αν θέλω να κινήσω την προσοχή των blogs… λυπηρό ή αν θέλω να κάνω κάποιον να ζηλέψει… πιο λυπηρό. Δεν απολαμβάνεις έτσι τον έρωτα, τον έρωτα τον απολαμβάνεις σιωπηλά, τον απολαμβάνεις για σένα». 

«Τον έρωτα τον γιορτάζεις όταν πεις να το μονόπετρό μου, να η ανθοστήλη του γάμου μου, να το μωρό που ήρθε στη ζωή μου. Ακόμα και αν παντρευτώ, αυτό θα γίνει πάρα πολύ ήσυχα, θα γίνει σε ένα νησί πάρα πολύ χαλαρά και πολύ μποέμικα. Θέλω τον δεύτερο γάμο να τον κάνω αλλιώς. Αν τον κάνω». 

«Είναι από τον χώρο της θάλασσας. Δεν είναι ναυτάκι».

https://www.youtube.com/embed/Ow91MJpF1IA