Γιώργος Λιάγκας για Λαζόπουλο: «Κόπτονται και θέλουν να συναποφασίζουμε για τη σκαλέτα αυτής της εκπομπής»

Γιώργος Λιάγκας

"Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους και βγαίνουν και έχουν μία άποψη για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη, πόσο ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία" δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν άφησε αναπάντητη ο Γιώργος Λιάγκας την αναφορά που έκανε για τον ίδιο στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είπε πως ο παρουσιαστής επιλέγει να αφιερώνει μεγάλο μέρος της εκπομπής του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Αν δεν το έκανε ριάλιτι με τον Κασσελάκη, δεν θα γινόταν αυτό»

«Χαίρομαι πολύ που έχει γίνει μία τηλεοπτική δημόσια διαβούλευση. Βγαίνουν πάρα πολλά πρόσωπα που κόπτονται και θέλουν να συναποφασίζουμε για το πως θα είναι η σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους και βγαίνουν και έχουν μία άποψη για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη, πόσο ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία. Κύριοι συνάδελφοι που κόπτεστε, παλιοί και καινούριοι, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική; Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε για αυτή τη δουλειά. Αν έχουμε να δώσουμε κάποιον λόγο, μόνο εκεί έχουμε και στους τηλεθεατές που καθημερινά μας βλέπουν» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τέτοια πρεμούρα πια για το πως θα διαμορφωθεί η σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής, τι θα παίζουμε πρώτο και δεύτερο και πόσο θα ανοίγουμε κάθε θέμα; Λίγο ώπα που λέει και η νέα γενιά» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.